31 Ekim 2013 Perşembe

L'oreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

L'oreal'in makyaj temizleme suyu çıktığı zaman bloglarda çok fazla övülmüştü. Ben de %50 indirimde görünce bir şişe alıp denemek istedim. Makyaj temizliğinde yüzümü yıkamadan rahat edemediğim için aslında pek gerekli görmüyorum bu tarz ürünleri, ama pratik oldukları da kesin.



Hassas ciltlere uygun bu temizleyicide ben kızarma veya sivilce yapma sorunu yaşamadım. Yağlı his vermeyen, gerçekten de su gibi kıvamlı bir ürün.

Temizleme konusunda ise ne yazık ki yeterli bulmadım. Göz makyajında eğer waterproof kullanmıyorsanız fena değil ama ten makyajını hiç temizlemiyor. Fondotenimi çıkarmak için kaç kez üstünden geçmek zorunda kalıyorum, o zaman bile tamamıyla çıkarmıyor. Zaten gidip yüzümü yıkamak zorunda kalıyorum, o zaman da bu ürüne para ödememin bir anlamı kalmıyor.

Ne yazık ki bir kez daha almayacağım bir temizleyici oldu bu. Göz makyajı için daha başarılı alternatifler zaten var, cilt makyajını da hiç çıkarmıyor. Bir tek fiyatı fena değil, büyükçe 200 mllik şişe için 16 TL civarı fiyatı var ama indirimlerle daha uyguna da bulmak mümkün. 

Eğer çok fondotenli makyaj yapmıyorsanız işinizi görebilir, ama kapatıcı makyajları çıkarmada çok vasat buldum. Siz bu üründen memnun kaldınız mı?

Blogumun 2. Yıl Çekilişi ile URBAN DECAY FUN PALET kazanmak için tık.

2 yorum:

  1. Bende lorealin makyaj temizleme suyundan kullanıyorum ten makyajımı ilk önce temizleme jeliyle yıkadıktan sonra kullanıyorum ürünü,gayet iyi temizliyor aslında. Ama göz makyajı konusunda cidden başarılı değil malesef

    YanıtlaSil
  2. tonik olarak ben bu tarz değil, salisilik asitli ürünleri seviyorum daha çok

    YanıtlaSil