8 Ekim 2013 Salı

e.l.f. Studio Lip Definer & Shaper Dudak Kalemi

e.l.f. Studio Lip Definer & Shaper, nude renklerde bir dudak kalemi ve aydınlatma için şampanya rengini birleştiren çift taraflu bir dudak kalemi. Kapağın birinde kendi kalemtraşının olması da boyutuna göre bir kalemtraşınız yoksa açma işlemini kolaylaştırıyor.


Define kısmı dudak renginden birazcık daha bej, dudakları belirginleştirmek için rujların altına veya kendi başına kullanılabilecek bir renk. Shape ise dudak şeklini düzeltme amaçlı, aydınlatıcı bir renk.

Swatchlarda görebileceğiniz üzere kullanışlı ve doğal duran, abartısız ve günlük renkler.


Shape kısmını sevdim ama Define fazla kuru geldi bana. Lip balmsız kendi başına sürülebilecek bir yapısı yok, dudakta kaymayıp oldukça sert olduğundan zor renk veriyor.


Burada tüm dudağıma Define rengini sürdüm ki ne kadar kuru durduğu belli sanırım. Shape'i ise dudak kıvrımımım üstünde kullandım ve hoş bir aydınlık sağlayıp üst dudağımı biçimlendirdi.

Bu kalemi ruj gibi kullanmak adına tavsiye edemem ama dudaklarınıza çerçeve çizmek ve aydınlatıcı kısmıyla da şeklini vurgulamak isterseniz gayet pratik bir seçim. Elf İngiltere sitesinde 3.75 sterline, Gittigidiyor'da ise 45 TL civarına bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder