28 Ekim 2013 Pazartesi

Avon K12 Alışverişim

Bu ayki Avon kataloğundan verdiğim sipariş yine bakım ürünleri ağırlıklıydı. İşte bu ay aldıklarım:



Naturals serisinden Kayısı ve Shea yağlı saç açıcı spreyi aldım, bu tarz spreyler saçlarım karıştığında uçlarını kırmadan açmak için iyi oluyor. Senses Citrus Burst nemlendirici spreyi ise merakımdan aldım, vücut kremi sürmekten nefret ettiğimden belki sprey tarzını daha çok severim diye düşündüm. İki sprey de 4.90 TL.



Clearskin mor seriden vücut için akne önleyici sprey ve Naturals Güllü yüz temizleyicisi de siparişlerimin arasındaydı. Sprey 6.20 TL, temizleyici ise 4.90 TLye gayet uygundu.


Essentials serisinden bu balmlar dudak ve her türlü kuru bölgeye uygulandığından ilgimi çekti. Ballı, şeftalili ve güllü 3 çeşitten de söyledim, tanesi 4.90 TL. Bir de bazı ürünlerden alana 1.5 TLye satılan Ideal Flawless kapatıcıdan aldım, bu kapatıcıyı daha önce kullanıp beğenmiştim.


Son olarak yine aynı Blemish Clearing spreyden ve bi adet de yüz bölgesi için Skin So Soft tüy dökücü krem siparişim vardı. Kremden tahriş yapar diye çekiniyorum açıkçası ama bakalım. Fiyatı 9 TL idi.

Bu ayın kataloğu 8 Kasım'a kadar geçerli. Siz Ekim ayında neler aldınız?


8 yorum:

  1. Canım Ekimde bir glitter oje birde yeni çıkan kalem rujlardan aldım ancak şeftali ve ballı balmları hatırlayamadım.Görürsem onlarıda deneyebilirim.
    Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, balmlar bu ay da indirimde :)

      Sil
  2. güllü temizleyici nasıl krem formundamı?

    YanıtlaSil
  3. güllü yüz temizleyicisi nasıl kullanılyor.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gunluk normal durulanan bir temizleyici, yuze surup durulaniyor

      Sil
  4. Hayırlı olsun güle güle kullan saç spreyi var bendede ondan çok memnunum ;)

    YanıtlaSil