3 Mart 2013 Pazar

Haftalık Makyaj Sepetim-5

Bu haftanın makyaj sepetinde seçimlerim daha kışa uygun, dudak ve yanakları öne çıkaran bir makyaj için oldu.




Öncelikle dudaklar için seçimlerim Avon'un eski Colortrend serisinden koyu bir mor-kahve olan Rich Berry ve Sephora'nın kendi markasından dudak ve yanaklar için stain Pinot rengi oldu. Yanaklara da Elf'in koyu mor sıvı allığı Showstopper'ı seçtim. Bu allık birazdan swatchta da göreceğiniz üzere o kadar pigmentli ki mikroskopik bir damlası iki yanağa da yetiyor.

Yanak ve dudak seçimlerim bu kadar iddialı olunca gözleri çıplak bırakacağımdan Avon Colortrend'den Lemon Ice isimli ışıltılı açık sarı krem far ve Gold Wrap isimli altın rengi kalem farı kullanacağım, bu ikisi de üretimden kalkan ürünler ama Wrapped in Cashmere isimli seriden kalem farı aşırı seviyorum. Yumuşacık ve kalıcı, keşke bu seri hala olsaydı. Göz kalemim ise geçen haftaki Elf Bronze.

Makyaj ilhamım bu hafta Ashley Greene:


Bunlar da swatchlar:

 image credit: http://primped.ninemsn.com.au

Allık gördüğünüz gibi çok korkutucu, yanağa bu swatch için aldığımın 10da biri bile fazla gelecektir. Elf'in bu allıkları MUFE allıklara dupe olabilir, sanırım 5-6 renk toplam ve bendeki en koyusu, swatchlarını internette aratabilirsiniz.

Siz kış aylarında koyu bordo-mor tonlarını makyajınızda tercih ediyor musunuz?

4 yorum:

  1. avonun lemon ıce rengi güzelmiş:) haftaya olan ürünlerini merakla beklemekteyim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz pınarımda aydınlatma için kullanacağım lemon ice'ı, bence de şirin bir far :)

      Sil
  2. Merhaba, en çok bordo ve kırmızıyı seviyorum bende, siyah takımın içine beyaz bir gömlek ve kırmızı dudaklar ve tırnaklar en sevdiğim:)

    takibe aldım sizi:)

    takipleşmek dileğiyle bana da beklerim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil