26 Mart 2013 Salı

Estee Lauder Shimmering Sands Bronzer

Estee Lauder pahalı fiyatları ve çok da yenilikçi olmayan ürünleriyle pek dikkatimi çekmeyen bir marka, fakat geçenlerde birkaç ürün sipariş vereyim dedim ve alışverişimde aldığım şeylerden biri havaların yavaştan ısınmasıyla merak sarmaya başladığım bronzer oldu.

Ben bronzerı fazla koyu ve turuncu değilse allık gibi kullanmayı seviyorum, özellikle hafif bronz teni daha bir sıcak tonlu ve yaz havasında gösteriyor. Bu nedenle pembeyle bronz dengesini güzel tutturmuş olan Shimmering Sands renginde karar kıldım.



Kendi süngeriyle, altın rengi şık bir kapta büyükçe bir aynayla gelen ürün ambalaj açısından hayal kırıklığına uğratmıyor. Dokusu zaten çok güzel, kremsi ama aşırı pigmentli olmayan (hemen palyaçoya çevirmeyen), tozutmadan fırçaya gelen ve koca koca simli olmadığından abartı durmayan bir renk.


Swatchta da gördüğünüz üzere içine bronz katılmış hafif pembelik olan bir renk. Rengi tanımlamam istense "burned rose gold" derdim sanırım. Gayet güzel rengini veren, kolay dağıtılan ve kullanması kolay bir renk, fakat beni kalıcılık açısından hayal kırıklığına uğrattı. Alternatiflerine göre pahalı olmasına rağmen kalıcılığı bence drugstore allıklarla aynı derecede, en azından benim yağlı cildimde böyle oldu. Hemen kaybolup gitmedi ama gün sonunda rengi oldukça solmuştu.

Fiyatına değer mi bilemeyeceğim ama kaliteli ama tek bir bronzerım olsun, para veririm derseniz allık olarak da işe yarayan çok hoş bir renk. Kontürleme için ise uygun bir ürün değil, hem ışıltılı hem de fazla turuncu durma potansiyeli var. 

Estee Lauder satan parfümeri ve diğer yerlerde bulabileceğiniz bu bronzerı kesin alın diyemem, ama hayal kırklığına uğratan bir ürün de değil. Tercih sizin.

Siz bronzerı ne şekilde kullanmayı tercih ediyorsunuz?

2 yorum:

  1. Ben de bronzer ları allık olarak kullanmayı tercih ediyorum. Ayrıca bu da çok güzelmiş, güle güle kullan...

    YanıtlaSil