25 Mart 2013 Pazartesi

Aubrey Organics Rose Hip Seed Oil (Kuşburnu Tohumu Yağı)

Aubrey Organics'ten bu yağı alalı bir süre oldu ama kullanmaya Argan yağım bitince geçenlerde fırsat geldi. Rose Hip Oil (kuşburnu tohumu yağı) Makeupalley'de çok fazla övülüyordu, ben de gaza gelip sipariş verdim.



Ağzı bilyalı 11mllik mini şişede gelen yağın ambalajını pek sevmedim. Cildime bilyalı ucu ile sürmeyi sevmiyorum, bence hijyenik bir yöntem değil. O yüzden elime sürüp elimden cildime yayıyorum, ama bu da vakit kaybı yaratıyor. Damlalıklı bir şişe daha mantıklı olabilirmiş.

Ürünün kendisine gelirsek, cildi nemlendirmeyi ve cildin görünümünü düzgünleştirmeyi vaad eden bir yağ. Kokusu rahatsız edici bir koku değil, fakat yapısı Argan yağı gibi hafif olmaktan uzak. Vıcık vıcık, zor emilen bir yağ ve ben ilk hatayı burda yaptım. Ürünün sitesinde bu yağ benim gibi yağlı ciltlilere değil kuru ciltlere  önerilmiş.

Üründe aktif sivilceleriniz varsa üzerine uygulamayın diye bir ibare var, bu da iki. Eğer akne probleminiz varsa bu yağ sizin için değil.

Ürün bereketli, çok yoğun bir yağ olduğundan azıcık miktarı tüm yüze yetiyor. Fakat dediğim gibi yağlı ve problemli ciltlere uygun bir ürün değilmiş.

Hazır bilyalı bir ambalajı varken ben bu ürünü kuru göz altlarımda kullanıp bitireceğim, kuru göz altları için gayet güzel bir seçenek. Siz de yağlı bir cilde sahipseniz bence bu yağı almayın, ama çok fazla memnun olan kişi olduğunu göz önüne alarak kuru ciltler için iyi bir seçim diyebilirim çünkü emilmeme problemi dışında bende hassasiyet, sivilce gibi problemlere yol açmadı ve yoğun yapıda olduğundan güzel nemlendirir gibi görünüyor.

Aubrey Organics nereden alınır diyenlere Aubrey'in kendi TR sitesinde 40 TL, Lilakutu'da da aynı fiyata bu yağı bulabilirsiniz. İki siteden de kendim alışveriş yapmadığımı not düşeyim.

2 yorum:

  1. aubrey'in siteden ben aldım daha geçenler jojoba yağı hemen kargoladılar ama site çok ölü gibi duruyor. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet site pek güvenilir gibi değil, ama hızlı kargoluyorlarsa süper :)

      Sil