8 Mart 2013 Cuma

M.A.C Archie's Girls- Cream Soda Allık

Herkes kadinlar gunu indiriminde biliyorum ama MAC'in Archie's Girls koleksiyonu magazalara gelmis. Bu sınırlı üretim koleksiyondan Cream Soda isimli allık ilk almaya karar verdiğim üründü. MAC'in sitesinde coral yani mercan rengi olarak tanımlansa da baktığım swatchlarda daha şeftali tonlarında olduğunu görünce rengi beğenmeden edemedim.


Bu koleksiyonun ambalajları çocuksu diye bloglarda eleştirildi fakat Archie hayranı olmamama rağmen bana göre gayet tatlı kutular.




Cream Soda panda da mercandansa daha turuncu alt tonlu, çok minik minik ışıltılı bir allık. Renk açık bir renk olduğundan NC25-30dan yukarısında tende görünmeme olasılığı yüksek. Mac kalitesinde, tozutmayan, yumuşak ve rengini hemencecik veren güzel bir allık.


Benim tenimde ise Cream Soda gerçekten de baktığım swatchlardan farklı olarak daha bir mercana dönüyor, icindeki pembelik baskin cikiyor. Tam beklediğim gibi durmasa da rengi çok beğendim, yüze canlı bir hava katıyor ve özellikle sarı alt tonlu tenlerde çok güzel duruyor. Işıltılar ise öyle sim bombası gibi olmadığından abartılı bir duruşu yok.

Kısacası aldığıma pişman olmadığım bir allık oldu Cream Soda. Önümüzdeki bahar ayları için çok uygun bir renk olduğunu düşünüyorum. Eğer siz de bu tarz renklerden hoşlanıyorsanız Cream Soda güzel bir seçim, yalnız NC25-30dan koyu tenlerde rengini belli etmeyeceğini göz önüne almakta fayda var.

6 yorum:

  1. Fiyatları nasıl acaba? Genelde mac koleksiyon ürünlerini abartır da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben amerikada yasadigimdan buradan aldim fakat turkiyede 60tl uzeridir gibime geliyor, koleksiyonlar normalden pahali oluyor ve zaten normal fiyatlar da ucuz degil

      Sil
  2. Evet sonunda geldi buraya da :) Ancak veronica ruj dışında hiç bir şeyi beğenemedim! Allıklar iki uç tondu sizin aldığınızı da denedim ancak benim tenime uymadı sanırım koleksiyonun en tatlı parçası fırça kitiydi.Bu arada evet allık 70 di yanlış hatırlamıosam.
    gingersbazaar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet veronica allik fazla koyu betty de biraz acik bence. bu allik bende daha turuncu oldu, ama beyaz tenlerde bence cok guzel duruyor. renk de acik oldugundan yazin yaninca fazla belli olacagini sanmam ama yine de begendim. betty bright ruju tanitacagim bir de, o bence koleksiyonun en guzel parcasiydi

      Sil
  3. Ne güzel ya,içim gitti.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ten rengine göre çok değişen bir allık, beyaz tenin varsa çok daha güzel oluyor:)

      Sil