31 Mart 2013 Pazar

Haftalık Makyaj Sepetim-7

Bu haftanın makyaj sepetinde daha natural renklerden gittim. Aslında Mart ayında fondotenim, makyaj bazım, far bazım gibi her gün temel kullandığım pek çok ürünün bitmesiyle makyaj rutinim kökten değişti, o yüzden ona ayrıca bir yazı hazırlayabilirim. Renkli kozmetikte ise bu haftanın seçimleri işte bunlar:




Makyaj bazı olarak Too Faced'den sonra kırmızılık dengeleyici yeşil bir baza geçtim, şu an daha 2 kez kullandığımdan yorumum yok ama umarım işe yarar. Rujum Urban Decay'den mavi ışıltılı bir fuşya olan Jilted, parlatıcım ise iddialı dudak istemediğim günler için Avon Colortrend'den favorim olan glosslardan Voluminuous Nude.

Allık olarak Stila'nın  pembe-kahve arası krem allığı Per Suede kullanacağım, farım ise Rimmel London'dan altın-kahve farlar içeren Heart of Gold paleti. Bu Glam Eyes HD paletleri sanırım TRde yok, ama diğer Rimmel 4lülere göre yapıları harika, tozutmayan ve bol pigmentli farlar. Far bazı olarak ise MAC Paint Pot Soft Ochre sample'ı edindim, bakalım sevecek miyim. Herkes Painterly kullanıyor ama çok pembe geldi o, bu tam ten rengim gibi.


Bu da swatchlar, far paletinin son iki rengi şeffaf gibi çıkmış ama değiller, ten rengime çok yakın olduklarından daha silik çıktılar ama farların 4ü de oldukça güzel. Rimmel'e yeniden ısınmaya başladım, bazı ürünleri gerçekten başarılı.

Sizler Rimmel London'dan en çok hangi ürünleri seviyorsunuz?


4 yorum:

  1. Rimmel palete bayıldım! Ne güzel renkler onlar öyleeee
    Keyifle kullanman dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, rimmelin bu far serisi harika :)

      Sil
  2. Rimmel Palet nasıl bir güzelliktir! O markanın en çok rujlarını seviyorum ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kate serisinden 2 tane ruj aldim gecenlerde bakalim sevecek miyim :)

      Sil