18 Mart 2013 Pazartesi

Garnier Roll-On Göz Altı Kapatıcısı

Garnier'in bu kapatıcısı pek çok blogda yazıldı çizildi. Benim de bir süredir elimde olmasına rağmen sıra gelmiyordu, bu sürede okuduğum pek çok yazıda da sevenler ve kapatıcılığını beğenmeyenler olarak iki fikir gördüm.

Bendeki orta-koyu olan ton. Öncelikle bilyalı ucunu ve verdiği serinlik hissini oldukça sevdim. Uygulaması da gayet kolay bence, fakat bilyanın ucu hızlıca kirleniyor ve kapağa bulaşıp görüntü kirliliği yaratıyor. Bir de biraz fazla ürün çıkıyor ucundan her sürüşte, o yüzden göz altıma birazcık dokundurup çekiyorum hemen.





Kapatıcılığı bence orta, yayınca beklediğim kadar ince çıkmadı. Aşırı mor halkalarınız yoksa gayet güzel kapatacaktır, benimkiler oldukça koyu ama yine de memnunum kapatıcılık derecesinden. Yalnız yapısı oldukça kuru, kremsi bir kapatıcı bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Göz altlarınız kuruysa önceden nemlendirmek iyi bir fikir olabilir.



Bu orta tonu sarı alt tonlu ve NC30dan koyu ciltlere iyi olacak bir renk. Eğer göz altlarım aydınlık dursun derseniz açık rengini alın. 

Sonuçta ürünün fikrini sevdim ama yapısı ve ambalajı çok da ahım şahım gelmedi bana. Ben tekrar almam ama kullanıp bitireceğim, kenara atılacak kadar kötü bir ürün de değil.

Blogumu Bloglovin like takip için tık.

5 yorum:

  1. ben en koyusunu aldım yazmıstım hatta
    şeftali rengi inanılmaz güzel bir corrector oldu.
    bir de sürüp az kurumasını bekleyip yayınca da daha kapatıcı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapaticiligi konusunda beklentilerimi asti, cok daha ince bekliyordum yapisini

      Sil
  2. Bende açık rengi bulamayınca bu rengi aldım birkaç gündür kullanıyorum.En çok sürerken verdiği serinliği sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, şeffafı varsa almak isterim o hissiyat için. bunu doya doya süremiyorum çünkü ucundan çok fazla ürün geliyor bence

      Sil
  3. Ben çok sevdim bu ürünü.Gayet işe yarıyor gerçekten de.

    benim blogumada beklerim seni;
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil