11 Aralık 2013 Çarşamba

Watsons Alışverişim (Bourjois ve Rimmel London)

Artık kozmetik almamaya dikkat etsem de geçenlerde Watsons'tan 5 TLlik bir hediye çeki elime geçince kullanmadan edemedim, merak ettiğim bir kaç ürünü sepetime doldurdum.



Öncelikle Bourjois markasındaki %50 indirim fırsatından faydalandım. Aslında aklımda fondotenleri vardı ama elimde çok fazla cilt makyaj ürünü bulunduğundan uzunca süredir istediğim Delice de Poudre bronzer ve Tomette allığı almaya karar verdim. Bir de lip balmım çok ama sürekli övülen Watsons Magic Lip Balm'a kayıtsız kalamadım.


Rimmel London standında aslında Apocalips'lerin yeni renklerine bakındım ama gelmemişti. Ben de Scandaleyes Shadow Paintlerden Rich Russet ve Slate Grey isimli iki rengi almaya karar verdim. Bu iki renk de bence günlük makyajda kullanmak için ideal.


Alışverişim bu şekildeydi, aklımda pek çok başka ürün de var ama yılbaşı indirimini beklemeyi planlıyorum. Siz bu ürünlerden hangilerini kullandınız, memnun kaldınız?


❤ ❤ ❤

Yarının Yazısı: Avon Solutions Complete Balance Jel Nemlendirici

10 yorum:

  1. magic lip balmı merak ettim..

    YanıtlaSil
  2. bourjois fondöteni ben de istiyorum ama almamaya karar verdim çok ürün var hakikaten elimde.. diğer istediklerim içinse indirimi bekleyeceğim.. güle güle kullan aldıklarını :-))

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun aldıkların çok güzel güle güle kullan. ben yılbaşı indirimini bekliyorum çok imrendim bunlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekle bence kesin iner fiyatlar, ben de hemen koşacağım sabahtan :)

      Sil
  4. size sormak istdiğim bir şey var avonun güllü yüz temizleyicisini almıştınız memnun kaldınızmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. xoxo, şu an açık temizleyicilerim olduğundan bunu daha denememiştim fakat yorumunu görünce bu sabah ve akşam 2 kez kullandım. öncelikle kıvamı değişik, krem gibi cilde yayılıyor, su ile köpürmüyor. sonra da peçeteyle temizleyin diyor ama ben su ile yıkadım. cildimi gerçekten bebek gibi yumuşacık ve nemli bıraktı, makyajı da güzel temizliyor gibi fakat cildin yağlıysa arındırma yapmaz. aydınlık verme vaadini de yaptı gibi, geçici de olsa yıkayınca cilt tonunu düzenlemiş oluyor. bence kuru ciltlere güzel olabilir, benim gibi yağlı ciltlere ise eve dönünce makyaj temizleme sonrası yıkama amaçlı olabilir. akne yapar mı bilemiyorum o biraz da her ciltte farklı oluyor tabii. indirimde bulursan deneyebilirsin ama yağlı ciltler için illa alınmalı diyemeyeceğim

      Sil
    2. Çok teşekkürler kuru ciltliyim bende o yüzden indirimde denemek istedim gelmeyince merakım iyice arttı tabii deniyeceğim ozaman :)

      Sil
    3. bir de kokusu biraz yoğun geldi bana, rahatsız olabilirsin kokulu ürün sevmiyorsan

      Sil