10 Aralık 2013 Salı

Kasım Favorileri

Artık havaların ne yazık ki soğumaya başladığı bu ay en beğendiğim 5 ürün bugünün yazısı. Bu ay neredeyse her gün aynı göz makyajını yapsam da dudaklarda yavaştan koyu renklere geçiş yaptım, cilt bakımında ise fazla kurutmayan ürünler kullandım. İşte geçtiğimiz ayın favorileri:



Sedona Lace 928 numaralı Synthetic Flat Top Brush, bu ay bayıldığım bir fırça oldu. Neredeyse elimden çıkaracağım Revlon Nearly Naked fondotenimi bir tek bununla adam gibi uygulayabildim. Sedona Lace bilinmeyen bir marka ama bendeki fırçalarını ve bu markaya nasıl ulaşacağınızı yazacağım, RT fırçalar kadar kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka.

Avene Termal Su, makyajımı bitirince pudramsı görüntüyü alıp makyajımı cildimle bütünleştirmek için kullandığım bir sprey oldu. Yalnız göz makyajını akıtıyor, pandaya dönmemek için ten makyajını yapıp bunu sıkıp sonra göz ve dudak makyajına geçmekte yarar var.

Milani Lip Flash 01 Lip Flash, rengine aşık olduğum bol simli bir bronz. Kendime çok yakıştırdım, aşık oldum bu renge diyebilirim. Kalıcı yapısıyla da benden tam not aldı. 

 Flormar No More Breaks'i yıllardır ilk kez uzattığım tırnaklarıma sıklıkla sürdüm ve kırılma gibi problemler yaşamadım, kısacası memnun kaldığım, uygun fiyatlı bir ürün oldu.

e.l.f paletimdeki Moondust tekli farı bu ay her gün kullandım, siyah kalemle ve maskarayla tam bir sür çık makyaj yapmaya ideal bir ton. Özellikle iş makyajı için tercihim, yakında dibini görürüm gibi bu gidişle. Swatchı bu yazımda var.

Geçtiğimiz ay favorilerim bu ürünlerdi, bitirebilirse/eskitebilirsem hepsini tekrar alacağım ürünler şu an için. Sizin Kasım'da en çok nelere eliniz gitti?


❤ ❤ ❤

Yarının Yazısı: Watsons Makyaj Alışverişim

9 yorum:

  1. bu termal suyun methini duyuyorum hep
    ama denk gelmedi bir türlü
    denemek lazım
    teşekkürlerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha ucuz markalar da var, ben hep aynı diye duydum termal sular ama avene gayet güzeldi :)

      Sil
  2. o fırça sigma F80 in aynısı sanki nereden ve nasıl aldın yazını bekliyorum merakla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda diğer fırçalarla yazacağım :)

      Sil
  3. termal suyu makyaj üstüne hiç uygulamadım deneyecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer yağlı bir cildin varsa ve pudra kullanıyorsan o görüntüyü çok güzel alıyor :)

      Sil
  4. Termal su sabah gözlere sıkılınca şişliği de alıyormuş :) Çok denemek istediğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç duymamıştım, bir de öyle deneyeyim :)

      Sil
  5. Şu fırçayı çok merak ettim, ben de bir bakmalıyım. Thermal su da benim favorim Vichy çok memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil