25 Nisan 2013 Perşembe

Sevdigim Yabanci Kozmetik Bloglari ve Youtube Kanallari

Bloglovin'de su an 800 kusur blogu takip ediyorum ve her gun hatiri sayilir bir sureyi bloglari okuyarak geciriyorum. Youtube'da cok fazla takilmasam da yine de takip ettigim ve videolarini kacirmadan izledigim kisiler de var. Bu yazimda en cok severek takip ettigim 5 blog ve youtube kanalindan bahsedecegim.

1) Youtube: iheartmakeup92

Bu kanalin sahibi Liz, 20 yaslarinda klasik sarisin Amerikali kiz. Fakat Youtube'daki diger gurulardan farkli olarak makyajsizken gercekten pek de guzel degil ve ara ara da akne sorunu yasiyor. Ayni zamanda da genelde drugstore urunleri kullaniyor. Genelde alligi ve bronzeri abartsa da ve hep ayni tip makyajlari tekrarlasa da videolarini cok begeniyorum ve kullandigi urunlerden genelde ben de aliyorum. Diger videolarda profesyonel makyaj izlemekten cok benim yaslarimda bir kizin hazirlanmasini izlemek bana daha eglenceli geliyor.

2) Blog: Amarixe

Bu blogdaki resimlerin kalitesine ve tarzina, ayni zamanda da tanitilan urunlere bayiliyorum.

3) Youtube: CharismaStar

Yine eglenceli kanallardan, bazi Youtube gurularinin tavirlari bana cok sahte geliyor ama bu kanaldaki kiz bence sirin.


Bu blogun sahibi ne surerse sursun yuzunde ayni renk gozukse de el swatchlari guzel. Ayni zamanda da hem high end, hem drugstore, hem de uzakdogu kozmetiklerini bu kadar cesitli tanitan baska bir blog yok.


Tamamen drugstore urunlerine adanmis bu blogda nerede indirim var, neler ucuz, hangi drugstore markalari yeni koleksiyon cikardi bulmak mumkun. Her gun baktigim bloglardan.

Siz hangi Youtube kanallari ve bloglari her gun takiptesiniz?

8 yorum:

  1. Amarixe'nin youtube kanalı benim favorilerimden. Onun dışında andreaschoice, beautybaby44, checkinthemirror, macbarbie07, makeupbycamila, missglamorazzi, missjenfabulous, missmeghanmakeup en beğendiğim yabancı youtuberlar :) baya oldu ama her birinin videoları çok keyifli, eminim sen de çoğunu biliyorsundur :) ayrıca ben de yeni bir youtuberım, kanalımı ziyaret edersen sevinirim.
    Damla B. olarak bulabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kanalına üye oldum :) andreaschoice de sevdiğim bir kanal, kadın aşırı güzel bence :)

      Sil
  2. Süper bir yazı olmuş.
    Hepsini ziyarete gidiyorum şimdi ;)

    YanıtlaSil
  3. Musinf of a muse blogunun sahibesi kizcagizin kafasindaki banti cok komik bu arada :) goruntu i-ih ama urun swatclarina bakiyorum ben de ara sira.
    Benim sevdlklerim front row beauty, essie button ve messy wands...

    YanıtlaSil
  4. Musing of a muse bloguna göz atarım bende yıllardır.Makyajlı anneye görüntü konusunda katılıyorum ama Fotoğraf kalitesi güzel,bir de ne ararsan var blogta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. swatchlar güzel ama yüzünde hiç renkler gözükmüyor bence, yine de en çok çeşit yazan o blog :)

      Sil