23 Nisan 2013 Salı

Rimmel Lasting Finish Kate Ruj No:113

İtiraf etmeliyim ki bloglarda oldukça populer olan Kate serisiyle yıldızım pek barışmadı. Daha önce 04 nolu koyu moru alıp çok aşırı koyu bir renk olduğundan ve zor sürüldüğünden geri vermiştim. Yeni kırmızı kaplı seriyi de indirimde görünce neredeyse kapatıcı gibi ten rengi gözüken 113 numarayı denemeye karar verdim.




113 numara oldukça sarı alt tonlu bir somon-nude. Kendi dudak renginiz pembeleri nude kabul ediyorsanız size göre bir ruj değil. Benim için nude demek açık bej-sütlü kahveler olduğundan bu ruju denemeye oldukça heveslendim, bu tarz renkler bulmak oldukça zor çoğu markada.


Swatchta da görüldüğü üzere açık, neredeyse ten rengi bir ruj bu. Renk bence hoş ama yapısı gerçekten felaket. Altına balmsız sürülemeyen, hemen topaklanan ve dudakta parça parça duran çok garip bir yapısı var.

 

Taşıması zaten zor, sizi her an ölü gibi gösterebilecek bir renkken bir de sürümünün zahmetli olması bu rujun gözümde değerini çok düşürdü. Aslında rengi bu tarz çok silik, ten rengi nude arayanlara birebir fakat dediğim gibi kalitesi oldukça kötü. Yine de elimde tutup çok aşırı koyu siyah makyajlarla kullanmayı planlıyorum, fakat almanızı pek tavsiye etmem açıkçası. 


Sizin Kate rujlardan favori renkleriniz neler?


Bloglovin ile takip icin link
Instagram ile takip icin link

6 yorum:

  1. Ben de bloglarda görüp heveslenippp almıştım ama hiçi sevmedim kalıp gibi kaldı dudaklarımda ...bu seri bence sevimsiz....

    YanıtlaSil
  2. Renkler şahane ama dudak kusurlarını göstermesi çok kötü bence..
    Lip balmsız tam bir felaket..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. balmsız yayılmıyor, aşırı kuru bir ruj

      Sil
  3. canım bende aldanıp bu rengi aldım elimde durdugu gibi durmadı.Renginemi üzüleyim yapısınamı çöpe giden paramamı.üstelik indirimde yoktu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet elde güzel ama dudakta yayılmıyor, sıvı bir lipbalmla karıştırmayı dene isterse bir kapta

      Sil