26 Nisan 2013 Cuma

Maybelline Color Tattoo-Pink Gold

Pink Gold veya Amerika ismiyle Inked in Pink Color Tattoo Metal serisiyle çıkan metalik 5 renkten birisi.




Diğer Color Tattoolar gibi cam bir kavanozda gelen bu krem farın rengi ismi gibi daha sıcak tonlu bir pembe. Gayet kremsi, parmağa rahatça gelen bir yapıda. Ben bu farı fırçayla değil, parmağımla pratik olarak göz kapağıma uygulamayı tercih ediyorum. Bu yönden güzel ama yapısını ben biraz şeffaf buldum açıkçası, rengini tamamen alabilmek için 2-3 kat geçmek gerekiyor.


Swatchta da belli olduğu üzere rengi gerçekten çok hoş, bahara uygun, sıcak alttonlu ve metalik bir pembe. Kalıcılığına gelirsek, bende far bazı ile 5 saat kadar kaldıktan sonra çizgilenmeye başladı. Krem farlarla zaten yağlı gözkapaklarımın arası iyi değildir, bu far da pek farklı çıkmadı 24 saat kalma iddialarına rağmen. O yüzden çok aşırı şey beklemeyin alırken.

Bir de rengi iyi güzel ama cildiniz sarı alt tonluysa pespembe bir far sizi hasta gösterebilir, bende bir garip duruyor tek başına. Kahverengi bir başka farla gölgelendirme yapıyorum, o zaman gayet hoş ve yumuşak bir makyaj çıkıyor ortaya. 

Kısacası, kalıcılığı ve opaklığı pek gözümü doldurmasa da hoş rengi ve kolay uygulanması ile tercih edilebilecek bir far. Bloglarda aşırı övüldüğünden ben çok fazla beklenti içine girmiştim ve biraz hayal kırıklığı yaşadım, fakat bir krem fardan beklentilerimi yerine getiriyor diyebilirim. Olmazsa olmaz bir ürün değil ama yumuşak, doğal ve aydınlık makyajlar için uygun.

Siz Color Tattoo serisinden en çok hangi renkleri seviyorsunuz?

9 yorum:

  1. o seriyi bir türlü sevemedim bir tek permanent touppe var onu da pek kullanmıyorum zaten..

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. benim favorim on and on bronze.pink gold tek başına kullanıldığında benim cildimde çok soluk duruyor.ama önümüz yaz, bronzlaştıkça daha güzel duracağına inanıyorum cildimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim cildim nc30, ama sari alt tonumdan dolayi pembe tek basina cok kotu duruyor. daha koyu bir renkle dengelemek onemli bence

      Sil
  4. ben üstüne krem far sürüyorum o zaman pespembe görüntüsü hafifliyor ve çok güzel duruyor :) öyle de denemenizi tavsiye ederm :)

    YanıtlaSil
  5. Pink Golda aşığım ama bir türlü bulamıyorum kalmamış oluyo hep kavuşamadım gitti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni renklerden, zamanla daha cok stok gelir herhalde

      Sil