14 Nisan 2013 Pazar

Haftalık Makyaj Sepetim-9

Bu haftanın teması sade gözler ve iddialı dudaklar. Kahve ve nude makyajlardan birazcık sıkıldığımdan uçuk pembelerle kahveyi birlikte kullanmayı planlıyorum, dudaklarımda ise yaza uygun bağıran renklerin zamanı geldi :)

Göz kalemim Urban Decay'den son derece pigmentli ve kalıcı bir kahve olan Whiskey. Gloss olarak koyu bordo Tokidoki Bruttino, ruj olarak da yazısının ve dudak swatchının bu hafta geleceği Maybelline Color Sensational Vivids Hot Plum var.

Göz paleti olarak L'orealden Rose Fields paleti seçtim, daha yumuşak ve belli belirsiz bir makyaj için kullanılabilecek bir palet, pembe ve kahve tonları içeriyor. Allığım ise WetnWild Fergie koleksiyonundan harika bir altın pembe olan Rose Champagne Glow.

İşte swatchlar:


Bahar aylarında cilt ve göz makyajımı daha sade tutup dudaklar abartmayı severken kışın da çok koyu farlar ve lip balm tercih ediyorum genelde. Sizin makyajınız mevsimlerden nasıl etkileniyor?

4 yorum:

  1. Maybelline Hot Plum ne güzelmiş öylee! :o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanılmaz parlak ve güzel bir ruj, yazısını yazacağım biraz kullanıp :)

      Sil
  2. Wet'n Wild ürünlerini merak ediyorum ama netten siparişle de almak istemiyorum.memnun musun?
    bi de ben de bloguma beklerim :) witchinpurpleplanet.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatlarına göre çok memnunum, oje far ruj ve allıkları çok güzel :) ama yüz ürünleri ve göz kalemlerini hiç beğenmedim

      Sil