28 Nisan 2013 Pazar

Haftalık Makyaj Sepetim-11

Bu haftalık makyaj sepetimde pembe-turuncu arası sıcak renklerden seçimler yaptım, sarı alt tonlu tenimde sıcak renkler her zaman daha doğal dursa da ara ara mavi alt tonlu pembelere gönlüm kaymıyor değil.


Ruj olarak Milani Barely There bu hafta benimle. Bu ruj TheBalm Mai Billsbepaidle aynı bence, birinden biri blog satışına gidecek herhalde. Gloss ise Rimmel London Stay Glossy serisinden altın ışıltılı bir mercan olan All Day Seduction.

Allıkta daha önce yazısını yazdığım turuncu allığım Nyx Cinnamon var. Far olarak çok sevdiğim indie marka BFTE'den simli haki ve şeftali-pembe iki renk seçtim. BFTE sitesi için buraya tıklayabilirsiniz, sanırım tüm dünyaya kargolama yapıyorlar ve farları gerçekten muhteşem.


Baharsı renklerle bu haftayı böyle geçireceğim. Özellikle Rimmel glossu swatchta beğendim, yazısını hafta içi yazmaya çalışırım. BFTE farların da bazsız bile ne kadar yoğun pigmentli oldukları belli oluyor gibi.

Siz bu sıralar ne tarz renkleri kullanıyorsunuz?

6 yorum:

  1. ah her hafta bende böyle bir sepet yapayım diyorum sonra unutuyorum :)))) tüm ürünlerinizi güzelcene kullanıyorsunuz ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu şekilde herşeyi elden geçirmiş oluyorum :)

      Sil
  2. seçimlerin gee çok güzel olmuş canım. nyx allık gerçekten güzelmiş rengi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hoş bir turuncu, içinde pembe olmayan tam turuncu nadir allıklardan :)

      Sil
  3. çok güzel baharlık renkler :)

    YanıtlaSil