7 Nisan 2013 Pazar

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Black Honey Clinique'in en populer ürünlerinden, artık klasikleşmiş bir renk. 1971'de piyasaya sürülen bu ruj o zamandan beri en çok satan ürünlerden olmuş. Ben de bu kadar üne dayanamayıp kabında neredeyse siyah görünen ve her ten renginde güzel gözüktüğü iddia edilen  bu ruju edindim.



Black Honey "koyu üzüm rengi" olarak tarif edilen rengiyle kabında neredeyse siyah bir bordo olarak gözükmekte. Fakat sürünce hiç korkulacak bir yanı yok, gayet şeffaf, balm kıvamlı, dudağı kurutmayan ve ağırlık yapmayan bir yapıda. Gümüş rengi incecik ambalajı da bence çok şık, dış görünüşüyle çok cezbedici bir renk.

Sürünce şeffaf bir bordo-kahve tonuna dönüşen bu ruja ben şahsen bayıldım ve popularitesini hak ettiğini düşünüyorum. Abartılı olmadan iddialı duran, her türlü makyaja gidebilecek, taşıması kolay bir renk. Balm gibi yapısıyla da sürmesi çok kolay ve keyifli. Hafif parlak duruşuyla da bence öne çıkıyor.

Kısacası Black Honey herkesin edinmesi gerek rujlardan diyebilirim. Ben çok beğendim, eğer bir gün olur da bitirebilirsem tekrar almak isterim. Siz de her ortama sürülebilecek, hafif bir ruj arıyorsanız bu ünlü renge bakmadan geçmeyin.

8 yorum:

  1. çok çok beğendim rengini. aslında artık makyaj ürünü almayacağım diye kendime söz veriyorum ama şu da alınmaz mı ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de abartısız 100lerce dudak ürünüm var ama zaaf gibi, bu serinin yapısını o kadar beğendim ki diğer renklerini de istiyorum :) ama black honey gerçekten harika bir renk

      Sil
  2. o neredeyse siyah duran ruj bu renkmi aslında?? çok güzel renkmiş ama ben daha koyu sanmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kapta koyu ama balm kivamli oldugundan rengi cok saydamlasarak cikiyor

      Sil
  3. ben gerçekten siyah sandım:)) çok güzel duruyor bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk gorunce cok koyudur dedim ama boyle daha guzel :)

      Sil
  4. Aldığım bir setten çıkmıştı bu ruj. Bayılarak kullanıyorum ve evt, biterse ve hatta bitmeye yaklaşırsa koşarak alırım yenisini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir renk gerçekten, ününü hak ediyor

      Sil