18 Aralık 2013 Çarşamba

İkinci Şans: Lip Smacker Sprite Roll On Gloss

Lip Smacker'lar 2011 sonunda ülkemizde geldiklerinde çok populerlerdi ama şu sıralar unutuldular. Ben de ilk hevesle Coca Cola Lip Balm ve Sprite Lip Gloss olarak iki çeşidini satın almıştım. Bunlar hariç Fanta ve Fanta Strawberry çeşitlerini de bulmak mümkün.
Ben bunları aldım ama pek kullandığım söylenemezdi. Geçenlerde Sprite aromalı parlatıcıyı bir heves dolaptan çıkardım, bari kullanıp bitireyim diye bir şans daha verdim.

Klasik renksiz bir gloss görüntüsünde, bilyeli ucuyla kolayca sürülen, kokusu ve tadı gazı kaçmış Sprite gibi olan bir parlatıcı. Dudakta yağlı his bırakması ve 5 dakikalık kalıcılığıyla tavsiye edeceğim bir seçenek değil. Yapış yapış olmamasını takdir etsem de renksiz gloss arayanlar için bu ürün çözüm olamaz, gerçekten 5-10 dakikada bir tazelemek gerekir.


İlk sürüldüğünde verdiği ışıltı bu şekilde. Tabii ki hemen bu görüntü kaybolup yerini yağlı bir hisse bırakıyor.
Bu ürünü ancak ilkokul-ortaokul çağındaki gençlere tavsiye edebilirim, kullanması, tadı ve kokusu gayet eğlenceli çünkü. Onun dışında paranıza yazık etmeyin.
Sprite gloss'u Watsons, Gratis ve bazı parfümerilerde bulabilirsiniz, bildiğim kadarıyla fiyatı 5-10 TL aralığında. Ne yazık ki benim hiç sevmediğim bir ürün oldu, zaten Lip Smacker'lardan hep hayal kırıklığı yaşayınca sanırım artık yanlarından bile geçmeyeceğim.
Siz bu seriden hangi aromaları denediniz?


5 yorum:

  1. Ben balmlarından Coca Cola olanını almıstım. Yaz sıcagında arabda erimişti zavallım. Nemlendirmesi de cok iyiolmadıgı icin tekrar almamıstım . Ama arada sırf Cola kokusu icin alasaım geliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bende Fanta'lı olanını almıştım stick formunda olanını ve kesinlikle seninle aynı görüşteyim.Oralet gibi bir tadı var.Dudaklarım ürünü hiç emmiyor nerdeyse.Bende çözüm olarak dudak peelingi olarak kullanıyorum kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben lip balmında en ufak nemlendirme hissetmedim, zaten kaybolmuş sanırım çünkü bulamadım evde :) glosslar daha da kötü balmdan

      Sil
    2. aynen bende hiç nemlendirme hissini algılamadım :) blistex med plus'ı tahtından indirecek bir babayiğite rastlayamadım henüz :)

      Sil