22 Aralık 2013 Pazar

H&M 12li Far Paleti

H&M kozmetikleri son zamanlarda bloglarda çok beğenilse de benim gözüme çok çarpan parçalar yoktu, daha doğrusu hep talan edilmiş reyonda pek çeşit bulamıyordum. Geçenlerde bu paleti uygun bir fiyata görünce ve içindeki renk çeşitliliği hoşuma gidince alıp deneyeyim dedim.



Paletin 3 farklı renk grubunu ayrıca barındırması ve her rengin üzerindeki desenler alırken çok hoşuma gitti. İlk grupta pembe-morlar, ikinci grupta kahve tonu renkler, son grupta ise daha smokey makyaja uygun renkler yer almakta.


Pakedi oldukça uyduruk bir plastik, içindeki süngerler de olmasa da olurmuş derdim ama neden işe yarayacaklarını az sonra anlayacaksınız. Bakalım farlar nasılmış?


Çoğu inanılmaz tozutan, rengini çok zor veren, pigmentsiz ve dökülmeye müsait farlar. Özellikle soldan 4. koyu bordo, 7 ve 8. kahveler tam rezalet. En iyi renk veren grup sondaki koyu 4lü şaşırtıcı şekilde.

Parmak ve fırçayla böyle kötü performans veren bu farları hemen çöpe atmayın, içinden çıkan süngerle göz kapağına dökülmeden sürülüp gayet güzel renklerini veriyorlar. Bence kullanmanın tek yolu bu tarz sünger aplikatörlerle göze pıt pıt yapıp uygulamak. Tabii crease bölgesinde gölgelendirme için unutun ama ana göz kapağı rengi olarak işe yarıyorlar bu şekilde.

Yine de verdiğim 10 TLye bile değmeyen bir palet oldu, bana kalırsa boşuna almayın. Dış görünüşü ve renkler insanı cezbetse de kalitesi ve uygulama zorluğu nedeniyle denemeye değecek bir ürün değil. Ben yine de geceleri kullanmaya çalışıyorum, ama gün içinde fazla vaktim yokken hiç elim gitmiyor. Böylece de H&M kozmetikleri denememe eksi puan ile başlamış oldum.

Sizin bu markadan tavsiye edeceğiniz, uygun fiyatlı ürünler var mı?

8 yorum:

  1. Bu paletle hayal kırıklığına uğramış olmana üzüldüm canım :/ H&M kozmetikleri bana hiç cazip gelmiyor nedense.Sadece ojelerini seviyorum ve denk geldikçe alıyorum....

    YanıtlaSil
  2. İyi ki almamışım...standa baktığımda bende hiç birşey göremiyorum nedense.Ancak bu far paletini görmüştüm fazla kullanılmamış olanı bile tozutmuş haldeydi.H&M'in far paletleri konusunda şüphelerim var benimde...

    YanıtlaSil
  3. Görünce çok güzel olduğunu düşündüm ancak fırçayla renk vermiyorsa bir işe yaramazlar. :/

    YanıtlaSil
  4. Allıkları güzel farlarından glitter serisi çok beğenilmişti kalem rujları da çok güzel tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o çiçekli allıklarını merak etmiyor değilim :)

      Sil