21 Aralık 2013 Cumartesi

Ecotools 6lı Başlangıç Seti

Ecotools uygun fiyatlarına nazaran muhteşem kalitede fırçalara sahip bir marka. Benim markadan ilk aldığım set, bugün göstereceğim 6lı Starter Set olmuştu.



Setin içinde 5 adet fırça, bir de makyaj çantası bulunuyor. Çanta yeterince büyük, içine günlük makyaj malzemelerinizi veya kısa bir seyahat için gerekli ürünleri alabiliyor.

Fırçalar soldan sırasıyla allık fırçası, kapatıcı fırçası, açılı eyeliner fırçası, far fırçası ve kaş-kirpik fırçası.


Ben allık fırçasını tüm yüzüme pudra uygulamak için kullanıyorum, gayet yumuşak, sık kıllı, pofuduk bir fırça. Pudrayı ince bir tabaka halinde, homojen olarak güzel dağıtıyor. Daha önce allık için de kullanıp güzel sonuçlar almıştım.

Kapatıcı fırçasını ara ara göz altlarımda kullanıyorum, oldukça memnunum. Hızlı ve doğal bir sonuç veriyor.

Açılı eyeliner fırçasını göz kalemimi dağıtmakta kullanıyorum, boyutu ve kıllarının sertlik derecesi gayet iyi.

Far fırçasını çok sevdim, farı rengini yoğun verecek şekilde, kolayca uygulamak için birebir. Boyutu da tam gözkapağıma oturuyor, göz makyajı süremi çok kısalttı.

Kaş ve kirpik fırçasını ise nadiren kullanıyorum, daha çok rimelle yapışan kirpiklerimi ayırmakta işimi görüyor. Bu tarz fırçalar bence hep aynı, ucuzu pahalısı fark etmiyor.

Setteki fırçalar genel olarak kaliteli, kıl dökmeyen, ürünleri düzgünce uygulayan, sağlam yapılı fırçalar. Yanında çantası ile gelmesi de özellikle seyahatlerde çok pratik oluyor, bu setle basit ve sade bir makyajı kolayca yapabilirsiniz.

Ben gayet memnunum bu fırçaları aldığım için. Fiyatının da 40-50 TL arası olduğu düşünülürse fırça başına 10 TLden az oluyor ki bence fiyatına değecek bir set.

Günlük kullanacağınız, fiyatı uygun, kaliteli bir fırça seti bakıyorsanız bunu pas geçmeyin. İçinde hem yüz hem de göz fırçalarının olması da çok büyük bir artısı. Ecotools fırçaları Watsons, Gratis ve pek çok online kozmetik sitelerinde bulabilirsiniz. Ben dün Watsons'ta 45 TLye gördüm bu seti.

Sizin Ecotools'tan önereceğiniz fırçalar hangileri?

8 yorum:

  1. Bu set benimde Ecotools'tan ilk fırçalarımdı :) Çok seviyorum hemde aşırı hafifler seyahatte tam çantaya atmalık :)

    YanıtlaSil
  2. Bende yazın kullanmaya başladım bu seti ve oldukçada memnunum. Allık fırçasıyla bende yüzüme pudra uyguluyorum gayette memnunum hihi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kapatıcı fırçasını da far fırçası gibi kullanıyorum o konuda da gayet başarılı hehhe

    YanıtlaSil
  4. Sen nerden almıştın? Tasarımı Ecotools değil de :O

    YanıtlaSil