12 Aralık 2013 Perşembe

Avon Solutions Complete Balance Yağ İçermeyen Jel Nemlendirici

Cildim son zamanlarda aşırı yağlı bir durumda, yine de makyaj altına nemlendirici kullanmadığım zamanlar fondotenim kabuk kabuk durduğundan nemlendirme adımına çok önem veriyorum. Yağ içermediğinden dolayı dikkatimi çeken bu ürünü bir süredir kullanıyorum, yorumlama zamanım geldi.



Şu sıra ambalajı daha değişik fakat ürün aynı. Benim kullandığım PM yani akşam versiyonu, aslında akşam yatmadan önce kullanılması önerilmiş fakat hafif bir ürün olduğundan ben gündüz kullanıyorum.


Jel yapılı, hatta jelden de sıvı bir kıvamda. Kıvamını sevmedim, az miktarı cilde hemen yayılsa da yapış yapış bir his bırakıyor. Krem emilince bu his de kayboluyor, ama ilk birkaç dakika o ağırlık ve yapışkanlığı hissediyorsunuz. Kavanozlu olması da hijyen faktörünü etkiliyor. İyi yönü ise yağlı ciltte asla parlama ve ekstra yağlanma yapmaması.

Cildim yağlı olduğundan nem konusunda bana yetti, sivilcelenme ve yağlanma yaratmadı ve kötü bir etki yapmadı. Ortalama bir ürün bence, tekrar almam çünkü yapışkan hissini ve kavanozu sevmedim fakat elimdekini de kullanıp bitireceğim.

Bu ay katalogdan 14 TLye bulabilirsiniz bu ürünü, ben çok aşırı beğenmedim fakat fena da değil, işinizi görecektir.

2 yorum:

  1. Ben kullandım aşırı kuruttu beni.Normal / karma ciltler için olanını aldım o da bu sefer sivilce ve leke yaptı.Solutions serisinden nefret ediyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de tekrar alacağım kadar beğenmedim ama sivilce yapmadı iyi ki. benim cildimin kuruması imkansız, o kadar yağlı ki :) o yüzden hafifçe nemlendiren ürünlerle idare ediyorum, bu ürün de normal bir cilde bile yetersiz gelebilir ve kurutur bence, benim yağ kusan cildime tam geliyor

      Sil