9 Aralık 2013 Pazartesi

Avon Gold Koleksiyonu Unknown Galaxy Oje

Ojelerle aram çok iyi olmadığından blogumda da pek nadir ojelere yer veriyorum. Bu ay Avon'dan aldığım Unknown Galaxy ojeyi sınırlı üretim olduğundan yazayım dedim.



Unknown Galaxy, haki kahverengi tabanda minik altın rengi ışıltılar içeren bir oje. Çok iddialı durmuyor, fakat nude bir renk kadar doğal da değil. İkisinin ortası, hem işyerinde hem gece için sürülebilir bence.


Ojenin rahatça sürülmesi ve hemencecik kuruması olumlu özellikleri. Olumsuz özellikleri ise top coat sürmeden parlaklığının olmaması, çok donuk durması ve ancak 3-4 katta tamamen opaklaşması.


Ben iki kat sürdüm ama halen tırnak çizgilerimi kapatmadı, 1-2 kat daha sürmeliymişim. Rengini beğenip beğenmediğimi bilmiyorum, aslında hoş bir renk ama beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. İçindeki altın ışıltıları daha büyük, flakey tarzı simler olarak bekliyordum. 

Avon'un Nailwear Pro+ serisi genelde yapı olarak gayet başarılı, bu oje de fena değil fakat çok çarpıcı bir rengi yok, çok katlı sürmek gerekiyor ve top coat olmadan kötü görünüyor. Olmasa da olur bence, ama denemek isterseniz Aralık katalogunda 7.40 TLye bulabilirsiniz.

❤ ❤ ❤

Yarının Yazısı: Kasım Favorileri

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. rengi sevip sevemediğime karar veremedim :/

      Sil
  2. Bu seri içinde tek almak istediğim renkti.Çok kat istemesine üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  3. çok hoş tırnaklarınız var bence oje
    bol bol sürmelisiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatımda ilk defa uzattım tırnaklarımı, halen telefon falan kullanmak zor geliyor ama bir süre uzun kullanacağım bakalım. çok teşekkürler :)

      Sil