21 Temmuz 2013 Pazar

Too Faced Leopard Love Yüz Paleti

Too Faced en sevdiğim makyaj markası. Bu yüz paletini de geçen sene ednmiştim, özellikle leopar deseni ve pembe severler için kaçırılmayacak şirinlikte bir palet.


 Paletin içinde üç adet ürün bulunuyor. Peach Leopard isimli bronzer, Candy Leopard isimli allık ve Pink Leopard isimli aydınlatıcı. Üç ürün de leopar deseni taşıyor.

 Peach Leopard, yüze doğal ve sağlıklı bir bronzluk vermek için tasarlanmış. Candy Leopard'ın vaadi yanaklarda aydınlık bir renk oluşturmak. Pink Leopard ise cildi aydınlatmak ve elmacık kemiklerini öne çıkarmak için önerilmiş.


Swatchlara bakacak olursak Peach Leopard fazla turuncu olmayan ama hafif ışıltılı bir bronzer. Kontür için pek uygun olmasa da bronzer olarak güzel bir renk. Candy Leopard Nars Orgasm türevi altın ışıltılı bir şeftali rengi. Pink Leopard ise toprak tonlu bir metalik pembe, bu da çok rahat allık yerine kullanılabilir bence.

Pratik ve birbiriyle uyumlu, yazın yanık tende son derece güzel duracak renklerden oluşan bir palet, ben çok seviyorum. Bu paleti artık bulmak mümkün olmasa da leopar desenli allık ve bronzerlar Too Faced'de ayrı ayrı halen satılıyor. Aklınızda bulunsun :)

6 yorum:

  1. çok güzelmiş böyle şeker tasarımlara insan kıyamaz ki kullansın :)

    YanıtlaSil
  2. pink leopard bend de var ve allık olarak gayet güzel:) bu palet de harikaymış

    YanıtlaSil
  3. Candy Leopard harika ! Biz ne yazık ki Too Faced'i kaybettik :(

    YanıtlaSil