26 Temmuz 2013 Cuma

Ebay'den Sahte Makyaj Almamak İçin Dikkat Edilecekler

Çinliler tarafında herşeyin anında çakmasının yapılmasını hem seviyor hem sevmiyorum. Mesela hevesim geçecek modellerde kıyafet vb. şeylere dolu para vermektense aynı modelini Ebay'den 10da biri fiyatına almak gayet işime gelirken insan sağlığını hiçe sayıp makyaj malzemelerinin taklitlerini satmalarını da güzel bulmuyorum.

Ebay'de satılan makyaj malzemelerinin özellikle Benefit, MAC, Urban Decay, Too Faced markalarının hemen hemen hepsi sahte diyebilirim. Nerden biliyorsun derseniz, buyrun asıl sitesine: aliexpress.com veya voguemagic.com

Sitelere gidip "Naked Palette"yazın, $6-7 dolar kadar ucuza bile taklit paletler çıkıyor. Naked Basics'i aratın, 5 dolara çakması sizin olsun. Too Faced paletlerin ismini yazın, hemen hemen her paletini yapmış adamlar. TheBalm'ın tüm allıklarının sahtesini ucuza bulmak mümkün.





Hatta utanmayıp 1 dolarlık elf ürünlerinin, ucuz NYX'lerin bile sahtesini satıyorlar. Ben daha önce Ebayden sahte NYX alıp inanamamıştım, ama yapmışlar.

Kısacası Ebay'den makyaj falan alacaksanız önce gidip bu iki siteye ismin yazın, aratın. Marka ismi değil, ürünün ismin yazın mesela Urban Decay, Benefit, TheBalm değil de Naked Palette, Benetint, Bahama Mama gibi. Çıkıyorsa büyük ihtimalle Ebay'de satılan da sahtedir.

9 yorum:

  1. Ebay'de naked paletlerin neredeyse tamami sahte gercekten de.buarada ben revlon lip butter, maybelline color tattoo ve rimmel kapatici siparisi verdim, sence bunlarin da sahte olma ihtimali var midir? Bir de dior amber diamond siparisi verdim ama bunu aldigim satici hep luks urunler satiyor ve geri donusler de olumluydu..insallah sahte cikmaz benimkiler :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. drugstorelarda pek sahte olmuyor, ben nyx, physicians formula ve elf gordum sahte. dior amber diamond da sanirim yeni, yeni urunleri hemen yapmiyorlar aradan zaman gecince cikiyor sahtesi :)

      Sil
    2. Yok canim yeni degil 2 yil oluyor cikali, ama bu satici zaten hep yeni cikan koleksiyon urunleri satmis guerlain ve dior ozellikle..zaten sephorada satis fiyatindan daha pahaliya aldim fiyatta da anormallik yok, bakalim artik :)

      Sil
    3. aliexpresste bulamadiysan buyuk ihtimal gercektir :)

      Sil
    4. Bulamadim, umarim oyledir :)

      Sil
  2. birebir kopyayla uğraşana kadar bu adamlar bu titiz çalışmayla yeni bir marka yaratsalar :D

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslinda ebayden sahteliginden habersizce alip kullananlar vardir ama ozellikle allikta falan korkuyorum ben sivilce vs yapar diye

      Sil