3 Mayıs 2013 Cuma

Nisan Favorileri

Nisan ayi boyunca en cok begendigim, elimin surekli gittigi 5 urun bugunun yazisi, bu ay genelde makyaj malzemelerinden gittim, bahar sizde de rengarenk makyaj yapma istegi uyandirmiyor mu?


 Saclarim gercekten taranmasi cok zor bir hal alinca ve cok fazla dokulmeye baslayinca 1 milyoncudan aldigim taraklardan vazgecip paraya kiydim ve bir Tangle Teezer edindim. Gercekten de sacimi yolmadan, koparmadan acip dokulmesini yariya yariya azaltti diyebilirim. Yalniz aman Cin yapimi sahtelerinden almayin, ben ASOS'tan bedava kargo ile 17 dolara aldim. 


Dermablend fondoten kapaticiligi ile kurtaricim oldu, artik maske gibi kalin durmayan ama super kapatici makyajlar yapmam 5 dakika bile surmuyor, yazisi burada.



L'oreal Bronzed Taupe far bence herkesin makyaj cantasinda olmali, ayrintili yorumlarimi okumak icin tik.

NYX Cinnamon tupturuncu, icinde kesinlikle pembelik olmayan bir allik. Ben acikcasi turuncu alliklari cok beyaz tenli ve soguk alt tonlu kisilere yakistirmiyorum, ama sicak alt tonlu ve orta koyulukta bir cildiniz varsa inanilmaz guzel duran bir allik, ozellikle kumralsaniz:)

Maybelline CS Vivids Hot Plum ruj da, morlarin illa kis mevisimine uygun, koyu olmayacaginin ispati. Hem su ana dek kullandigim en parlak rujlardan, hem de yapisi bir harika, ayrintili yazisina bu linkten bakabilirsiniz.

Bunlar da makyaj urunlerinin swatchlari:

Bu ay baharin da gelmesiyle allik ve rujlarda iddiali renklere yonellirken gozlerde nude renklerden gittim genelde, sizin su siralar favori canli renk allik ve rujlariniz neler?

7 yorum:

  1. Ruj çok tatlıymış,tarakta öyle!
    Dermablend bende istiyorum ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarak cok ise yaradi, trde satan siteler var diye biliyorum. dermablendin mini boylarindan ebayden istemeyi deneyebilirsin, gumruge takilmadan gelme olasiligi var kucuk bir paket olursa

      Sil
    2. iyi olur aslında bir araştırıyım :)

      Sil
  2. Lancome pomettes damour allık elimden düşmüyor bu ara:) bourjois naturel kiss frambuaz rengi son günlerde en sık kullandığım ruj oldu:)

    Maybelline rujun rengi çok canlıymış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruj çok dikkat çekici :) o allık çok şeker, ben de alıp almamak arasında gidip geliyorum :)

      Sil