10 Şubat 2013 Pazar

Haftalık Makyaj Sepetim-2


Bu haftanın makyaj sepetinde ilhamım Jessica Alba'nın altın-zeytin rengi göz makyajı ve bordo ruju.
Göz makyajım için kahve gözlere en çok yakıştırdığım altınlı hakili tonları içeren Pop Beauty Cake-Olive Eyes paleti seçtim. Allığım koyu bordo rujla uyumlu duracak bir kiremit tonu olan MUA Shade 3. Rujum blogun gelmiş geçmiş en çok okunan yazılarından olan Golden Rose 123 nolu bordo ve parlatıcı olarak da ruj kullanmak istemediğim günler için hafif, balm gibi nemlendiricili ve renksiz bir BBW ürünü olan Merry Mentha elimin altında olacak. Göz kalemi ve rimel bitirmeye çalıştığım ürünlerden, geçen haftayla aynı.

Resim kaynağı/Image credit:misschievous.tv

Bu haftanın swatcları üstten sırayla Golden Rose ruj, MUA allık, Pop Beauty far paleti ve BBW gloss:


Bu palete aldığımdan beri elim gitmemişti ama şu an ilk renk olan bronz katılmış altın ve dördüncü renk altın ışıltılı hakiye bayıldım, sarı ve yeşil farlarını beğenmesem de sanırım bu favori paletlerimden olacak.

Bu haftanın seçimleri bunlar. Siz bordo rujlara ne renk göz makyajını yakıştırıyorsunuz?

10 yorum:

  1. Mua allığa bayıldım tonu şahane! buarada golden rose hiç sevmem ama tonuna bittim hele ki ben bordo aşığıyım allaah! buarada ben bordo rujla hep siyah eyeliner kullananlardanım ama Jessica Alba'nın makyajı da çok hoşuma gitti, denenesi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ruju bordo ruj sevdasına düşünce ucuz diye almıştım ama fena çıkmadı, altına balmla memnunum :) jessica albanın makyajı benim de hoşuma gitti, özellikle o da benim gibi olive alt tonlu olduğundan böyle bir makyaj denemek istedim:)

      Sil
  2. merhaba tatlım haftalık uygulama çok hoş palet ilk renk çok çok güzel... rujun rengi tercih edemediğim bir renk byazlığımdan dolayı ama böyle bir ruj sürseydim çok çok hafif bir göz makyajıyla geçiştirirdim sanırım ama bu renk şu renk diye bir takıntım yok açıkçası canım o gün ne enk istiyorsa onu sürerim ben :) bu palette gayet uymuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok koyu rujları her gün kullanamıyorum ama bu hafta 1-2 kez sürerim herhalde, değilse parlatıcıyı kullanacağım sadece :)

      Sil
  3. allığına bayıldım canım çok güzel bir renk tam aradığımdan:) bu haftaki ürünlerinde çok güzeller. seçimlerini beğeniyorum. haftaya hangi ürünleri kullanacaksın merak ediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elimdeki herşeyi elden geçirmeye çalışıyorum, haftaya da umarım güzel seçimler yaparım :)

      Sil
  4. bordo ruj vazgeçilmezim benim,gündüzde sürüp çıkıyorum hiç dert etmiyorum bakışları :D
    ve genelde hep koyu bir cat eyeliner ile tamamlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de koyu morları seviyorum aslında ama kırmızı ile aram olmadığından bordo ruj fazla kullanmıyorum, bu hafta zorlayacağım kendimi bakalım :)

      Sil
  5. ay çok güzel o renkler öyle sarı, haki, yeşil...

    YanıtlaSil