23 Şubat 2013 Cumartesi

Avon Ultra Color Rich Ruj- Frostiest Mauve

Herkesin çok sevdiği, bitince tekrar tekrar almayı düşündüğü, özel günlerde veya kendini daha güzel hissetmek istediğinde tercih ettiği favori bir ruju vardır. Benimki yıllardır belki yüzlerce ruj denememe rağmen aynı: Avon'un Ultra Color Rich serisinden Frostiest Mauve rengi.



Frostiest Mauve soğuk alt tonlu, pembeye bakan bir eflatun aslında. Taşıması çok zor bir renk olduğu gibi, çok yakın renklerde başka bir ruj bulmak da zor oluyor. Benim de ten rengime en çok giden rujlardan değil, ne de olsa soğuk tonlu ama frosty denilen o metalik-parlak bitişi, rengi ve yapısıyla bu ruja aşığım yine de.

Swatchını makyaj sepetim yazısında göstermiştim, yine tekrarlayayım: 


Oldukça soğuk tonlu, metalik bitişli bir ton. Herkese göre olmadığı kesin fakat bu tarz renklerden hoşlanıyorsanız bence en azından testerını deneyin, zaten ya rengi sevecek ya da nefret edeceksiniz.

Avon Ultra Color Rich rujlar indirim dönemlerinde 10 TL altı fiyatlara bile yakalanabiliyor, Avon ürünleri genelde bloglarda sevilmese de rujları fiyatlarına göre aşırı derecede kaliteli yani bu renk sizin için olmasa da bu seriyi kesinlikle tavsiye ederim.

Sizin Ultra Color Rich serisinden favori renkleriniz hangileri?

4 yorum:

  1. ben color rich serisinden ınstant mocha yı seviyorum

    YanıtlaSil
  2. bende busesinem gibi instant mocha yı seviyorum.

    YanıtlaSil