17 Kasım 2012 Cumartesi

Clinique High Impact Maskara

Bu maskarayı sık sık olan Clinique'den bilmemkaç liralık ürün al, hediye çantası verelim tarzı bir promosyondan çıkan hediye ürünlerin arasında aldım. Kendisi tam boy değil, seyahat boyu zaten.


Fırçası bildiğimiz kıllı fırçalardan, ben plastik fırça sevdiğimden bunu kendiliğimden satın almazdım. Bu açıdan bu mini boyu deneme şansı elde etmem iyi oldu.


Peki bu maskara hakkında ne düşünüyorum? Ben fena bulmadım kendi adıma, çünkü bir maskaradan en büyük beklentim kirpiklerimi yapıştırmaması. Bu da iki kat bile sürülse kirpikleri çok fazla yapıştırmadığından kalbimde taht kurdu. İkinci beklentim olan dolgunlaştırma konusunda ise eh işte, daha iyilerini görmüştüm ama hem yapıştırmayan hem de çok iyi dolgunlaştıran maskara bulmak zor olduğundan bunun dolgunlaştırmasını idare eder buldum. Uzatma konusunda da fena değil, benim için açıkçası upuzun kirpiklerdense tek tek duran ve gür gözüken kirpikler önemli. O yüzden tek katta aşırı uzatmasını zaten istemiyorum.

Bu da tek kat gözümde duruşu, fazla bir özelliği yok gördüğünüz üzere ama günlük olarak bana yetiyor tek katı.


Fiyatına gelirsek  60 TL civarı diye biliyorum, ama indirimleri takip ederseniz daha avantajlı alma şansınız var, bir de bunun hep kalem ve makyaj temizleyici ile üçlü setini görüyordum Boyner'de, o şekilde de alabilirsiniz. Normal fiyatını verme taraftarı asla değilim çünkü uzun süre kullanırsınız demem mümkün değil, hem maskaralar zaman geçtikçe kuruyup performanslarını kaybediyor hem de hijyen açısından belli bir süre sonra atılmaları gerekiyor.

Kişisel olarak bu maskarayı beğendim, ama tekrar gidip alır mıyım bilemiyorum. Güzel ama hayatımın maskarasını buldum diyecek kadar da beğenmedim, bu nedenle sanırım bu bitince yeni bir ürün deneyebilirim ama uygun bir fiyatta görünce almaycağım bir ürün değil. Size de eğer kirpikleri yapıştırmayan ama çok dramatik duruşu olmayan bir maskara arıyorsanız ve indirimde ya da bir setin içinde yakalarsanız High Impact'i önerebilirim.

Sizin Clinique maskaralar ile tecrübeleriniz neler?

4 yorum:

  1. bu mascarayı bende hediye olarak almıştım, günlük kullanım için başarılı bir ürün;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ben kıl fırçaları cok sevdiğim için severek kullanıyorum :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde plastik seviyorum ama bu sefer beğendim kıl fırçalı maskarayı

      Sil