13 Ekim 2012 Cumartesi

LaSplash Lash Splash Turkuaz Maskara-Sea Squirt

Bu tanitacagim maskarayi Limango'dan almistim. LaSplash urunleri Turkiye'de baska nerde satiliyor bilgim yok ama ara ara Limango'ya ciktiklarini goruyorum. Şu anda da LaSplash butiği Limango'da açıkken yazısını yayınlayayım dedim.

Makyajda en sevmedigim sey kalip gibi kat kat surulmus maskara goruntusudur, bu nedenle rimellerle pek aram olmaz. Renkli maskaralari ise hem severim hem de cok yapay durduklarini dusunurum. Uzun sure Pastel'in renkli maskaralarindan alip almama ikilemi yasarken bunlara rastlayinca hem Sea Squirt isimli turkuaz rengi hem de Electric Eel isimli moru sepetime attim. Bugun tanitacagim ise su siralar severek kullandigim Sea Squirt.

Uygun sayilabilecek fiyatinin yani sira (16.9  TL) renk vermesinden cok memnun kaldigimi belirterek basliyorum. Gercek rengi sisedeki gibi masmavi degil ama yesille mavi arasi bir turkuaz tonu.Rengi cok iddiali olmasina ragmen cok uzaktan bagirmayan, ama kesinlikle kendini belli eden bir renk. Renkli maskaralarin cogunda oldugu gibi uzatma, dolgunlastirma,kivirma gibi islere pek yariyor diyemeyecegim ama kesinlikle yapistirmamasi ve kirpikleri tas gibi sert yapmamasi bir artisi.

Ne yazik ki yapisi bana cok kuru geldi, artik maskaradan mi yoksa Limango'nun sattigi urunun tarihinden mi bilemiyorum ama fazla bekletmeden hemen kullanmak gerektigi asikar. Surerken sorun yaratmayip aninda kurusa da bence taze bir maskara daha islak yapida olmali.


Bu da kirpik uclarimdaki goruntusu, rengin ne kadar orijinal ve hos bir ton oldugu anlasiliyordur. Ben sade, nude tonlarda makyaj yaptigimda bunu renkli rimellerle birlestirmeyi seviyorum ve kirpik uclarima uyguladigim renk canli ve eglenceli bir hava veriyor. Bu resimde gozumde herhangi baska bir maskara yok, sadece uclarda Sea Squirt var.

Limango'da şu an bu renk yok ama benzer bir renk ve mürdüm tonları başka renkler de satılıyor. Bu seriyi merak ediyorsanız rengini güzel verdiğini ama yapısının kuru olduğunu aklınızda bulundurun. Önümüzdeki 3 günde LaSplash maskaralara da 16.90 TL'ye sahip olabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Pastein renkli rimelleri ben renkli surdum diye bagiriyor ben hic memnun kalmadim.bunun rengi gercekten coknhos ama yapisi kuruyse kotu;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, kuru yapısı nedeniyle fazla tavsiye edemiyorum ama normalde rengi tam kararında

      Sil