26 Ocak 2015 Pazartesi

MUA Pro Brow Kaş Kiti

Daha önce blogumda pek çok kez arz-ı endam eden, hatta inceleme yazısını da yazdığım MUA Pro Brow kaş kiti Instagram'da merak edilince kısaca tekrar bahsetmek istedim.



2 seneden fazladır ara ara kaşlarım için bu seti kullanıyorum. Genelde kaşlarımdan memnun olduğumdan her gün uğraşmıyorum fakat aklıma geldikçe kullanıyorum.

Koyu kahve renkle kaşlarımı doldurduktan sonra wax ile sabitliyorum, ikisinde de pan göründü zaten. Taupe gibi grimsi açık rengi mat far olarak kullanıyorum, bence sarışınların kaşları için ideal bir renk olabileceği gibi crease rengi olarak da harika duruyor. Bunda da pan görünmek üzere. En açık ten rengini ise kaş altıma aydınlatıcı olarak sürüyorum, amacına gayet uygun bir renk.


Farların 3ü de mat ve hem gözkapağında, hem kaşlarda kullanılabilecek renkler. Hatta bazı haftalar iddialı ruj süreceksem yanıma sadece bunu alıp göz makyajımı da bu farlarla yapıyorum. Çok amaçlı olması ve renkleriyle gayet memnunum, daha önceki yazıma ekleyeceğim fazla birşey yok. 

Siz kaşlarınız için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

1 yorum:

  1. Merhaba ben pek kaş ürünü kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda kalem formunda olanları kullanıyorum.Far olanlar dağılacakmış gibi geliyor :D çok yeniyim sayfama beklerim http://birsepetdolusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil