23 Ocak 2015 Cuma

Avon Argan Yağı İçeren Saç Serumu

Bugünün konuğu Avon'un meşhur serumlarından Argan yağı içeren çeşidi. Bakalım benim boyalı ve upuzun saçlarımda işe yaramış mı.


Dediğim gibi saçlarım şu an kızıl boyalı ve göğsümün altında uzunlukta, üstelik haftaiçi her gün ısı uyguluyorum. Haliyle saçlarım çok yıpranıyor, mutlaka bir saç ürünü kullanmam gerekiyor. Avon'un bu serumunu her banyo sonrası saç uçlarıma bolca sürüyorum ve bitirmek üzereyim.

Sadece saç uçlarıma uyguladığımdan saçımda yağlanma ve ağırlaşma yapmadı. Nemlendirmesi ve onarması fena değil ama sanki yeşil kapaklı çeşit daha iyiydi gibi geldi. Saçımı daha kolay taranır hale getiriyor ve uçlarını yumuşatıyor, fakat 2. kez alacağım kadar aşırı bir performans göremedim. Bana biraz daha ağır bir ürün lazım sanırım. Bir de sonuna doğru pompası bozulur gibi oldu ve artık şişeden dökmek zorunda kalıyorum, bu durum da çok hoşuma gitmedi.

Fiyatı dönem dönem çok uyguna geldiğinden benim kadar yıpranmış saçlarınız yoksa seveceğinizi düşünüyorum. Kötü bir ürün değil fakat aşırı yıpranan saçlara yetmeyebilir.

Sizin favori saç serumunuz hangisi?

4 yorum:

  1. Ben bu aralar serum değil de Marrakesh conditioner kullanıyorum. İnanılmaz başarılı...

    YanıtlaSil
  2. ben elseve'in saç yağını kullanıyorum ve çok memnunum onu da deneyebilirsin. bu arada ben de bir bloggerım ve satış temsilciliği yapıyorum. hem ziyaret etmek istersen hem de sipariş vermek istersen bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil