26 Temmuz 2013 Cuma

Rimmel Apocalips Luna &Celestial

Rimmel Apocalips serisini Amerika'da Show Off ismiyle çıkardı, neden bilmem bence Apocalips çok daha güzel bir isim :)



 Ben de bloglarda pis kokuyor denmesine rağmen ve bazı kişilerin çok memnun kalıp bazılarının da dudakta parça parça durduğunu söylemesine rağmen denemeden edemedim ve Luna ve Celestial renklerini aldım.


 Öncelikle hafif ekşi bir koku aldım evet ama beni hiç rahatsız etmedi, abartılı kötü kokmuyor. Renklere gelirsek Celestial hoş, sıcak tonlu bir pembe ve Luna şeftali rengi.


Celestial yapıca hemen yayılan, çok kolay sürülüp dudakta süper duran ve günlük kullanıma ideal bir pembe. Bu rengi uygulamada hiç sorun yaşamadım, çok memnun kaldım.


Luna ise kötü yorumların hakkını veren, çok zor sürülüp tüm dudak çizgilerine dolan, parça parça durup 5 dakika yaymak için uğraşılması gereken ve dudakta swatchtan daha pembe durup o kadar da bir özelliği olmayan bir renk.

Apocalips serisine aşırı bayılmadım ama Celestial'ı tavsiye ederim. Luna'yı daha çok rengi için almıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı, pigmentli dudaklarınız varsa fazla pembeleşiyor, canlı turunculuğunu göstermiyor :( 

Sizin bu seriden tavsiye edeceğiniz renkler hangileri?

6 yorum:

  1. Luna sende cok tatli durmus tum kotu ozelliklerine ragmen :) bence de serinin en hos rengi celestial.bir de novayi begenmistim ama o turkiye'ye gelmedi malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lunayi yaymak icin cok ugrastim biraz duzeldi oyle olunca :)

      Sil
  2. Celestial'i severek kullanırken Luna'yı denediğimde bahsettiğin kötü görüntüyle karşılaştım bende.Ancak sende hiç kötü görünmüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben cok ugrastim duzgun yaymak icin, ondan oyle oldu :)

      Sil
  3. evet ya show off iii olmamış gerçekten, celestial çok çok yakışmış bende de aurora var o da çok hoş bir renk:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aurorayı da görmüştüm ama son kalanı biri açıp denediğinden alamadım :/

      Sil