17 Temmuz 2013 Çarşamba

Physicians Formula Shimmer Strips Nude Eyes

Naked ile başlayan nude tonlarda palet akımının PF versiyonu bu palet, Nude Eyes. Dantellerle süslü kabıyla ve çantaya atıp taşımalık boyutuyla gerçekten şirin bir alternatif.



9 renkten oluşan ve kuru&ıslak kullanılabilen paletin ağırlığı sıcak tonlu renkler. Altın tonları ve kahveler çoğunlukta.


Kendi aplikatörü de var ama gerçekten kötü, zaten farlar dar olduğundan diğer renklere karıştırmadan almak biraz çaba gerektiriyor.


Renklerin bende kuruyken duruşu böyle, ilk 4 renk oldukça açık aydınlatma renkleri iken son beşi daha koyu, belli olan renkler.

Farlar kuruyken fazla pigmentli değiller, tozutma sıfır olsa da palette farlar çok yumuşak yapıda değil ne yazık ki. Islak veya baz üzerinde renkleri daha canlı hale geliyor fakat pigmentasyon konusunda hayal kırıklığına uğradığımı belirteceğim.

Bence renk seçimi olarak da farların yapısı olarak da çok aşırı başarılı bir ürün değil Nude Eyes. 35-40 TLlik fiyatına değer mi derseniz eh işte derim. Islak kullanmakla uğraşacaksanız değebilir ama kuruyken farlar yeterince iyi değiller.

Eczane sitelerinde bulabileceğiniz bu paleti ben her ne kadar ambalajı çok çekici olsa da fazla tavsiye edemiyorum.

10 yorum:

  1. Ben bu paleti kullanıyorum ve çok hoşuma gidiyor :) haklısın pigmentasyonu çok başarılı diyemem ben de ama yumuşak dokusunu ve tozutmamasını seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tozutmaması güzel, daha fazla renk verse daha çok severdim ama taşımalık falan güzel :)

      Sil
  2. Renk vermeyeceğini tahmin etmiştim bunun, artık emin oldum. Gerçi renkleri çok güzel ama cidden bıktım pigmentsiz farlardan artık. :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kötü değil ama böyle yumuşacık, bol pigmentli yapısı yok ne yazık ki :/

      Sil
  3. Renk tonları süpermiş, keşke renk verseydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk 4 renk çok yakın birbirine, o yönden sevemedim

      Sil
  4. bana da nude bir palete göre çok ışıltılı gelmişti bu palet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle de açık renkler fazla ışıltılı

      Sil
  5. benimki değişik bir şekilde kırıldı, son siyah farla beraber sanki bütün far bir şeritmiş gibi kalktı ve bazı renklerin yarısından çoğu gitti. Halbuki sadece çantamda taşımıştım bir günlüğüne. Onun dışında ben de seviyorum ama üzüldüm =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç taşımadım yanımda ama dikkat edeyim bari, dayanıksız olması çok kötüymüş :/

      Sil