2 Temmuz 2013 Salı

Physicians Formula Sexy Booster Glossy Stain Hot Pink&Red

Physicians Formula'nın yeni Sexy Booster serisinden bronzer'ı daha önce tanıtmıştım. Bugün sıra stain özellikli parlatıcılarda.



Bu seride iki renk parlatıcı var, Red (kırmızı) ve Hot Pink (fuşya pembe). Tıpkı bronzerdaki gibi kırmızı metalik, siyah file, siyah fiyonk ve topuklu ayakkabı süsle süslenmiş cicili bicili, dikkat çekici ambalaja sahipler.


Kırmızı renk tam bir bayrak kırmızısı iken pembe olan oldukça morumsu, soğuk alt tonlu bir pembe. Bu glosslara bayıldım diyebilirim çünkü gerçekten stain gibi aşırı kalıcılar ama gloss gibi parlaklar. Physicians Formula bu yeni formulle çok başarılı bir ürün yaratmış.


Red dudakta da pembeleşmeden gayet canlı bir kırmızı olarak duruyor.

Hot Pink, dudağın kendi pembeliğiyle yumuşayıp morumsu ama daha sıcak tonlu bir pembeye dönüşüyor.

Her iki rengi de gözüm kapalı tavsiye ederim. Glossların parlak duruşunu seviyor ama yapış yapış olmasın, stain gibi kalıcı olsun diyorsanız bu ürün tam aradığınız şey olabilir. PF Sexy Booster Glossy Stainler pek çok eczane sitesinde 35-40 TL arasına bulunabilir.

8 yorum:

  1. dün denedim bu glossları , tek kelimeyle mükemmeldi. en kısa zamanda edineceğim ben de :)
    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  2. Cok ama cok begendim! Turkiye'de bulabilirsem ben de almayi dusunebilirim :) buarada kokusu var mi canim? Ellerine saglik, sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok baskın bir koku almadım, eczanelerde satılıyor bir kokla istersen :)

      Sil
  3. Mor olan güzel durmayabilir diye düşünmüştüm de ikisi de gayet güzel durmuş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil