10 Temmuz 2013 Çarşamba

Oje Koleksiyonum

Oje hiçbir zaman makyaj malzemelerine olan sevgimden nasip almadı. Sürmesinden de kurumasını beklemesinden de hiç haz etmiyorum, o yüzden pazar akşamı sürüp cumaya kadar aynı manikürle idare etme modundayım ve tatillerde neredeyse hiç oje sürmüyorum.




Bir zamanlar 100den fazla olan ojelerim kuruya kuruya ve ata ata çok azaldılar. Şimdilerde bir iki kez sürüp uğraşamayacağımı düşündüğüm simli vb ojelerden hevesimi aldıkça elden çıkarıyorum. Benimle olan ise 17 tane ojem var :)


 İlk önce ojelerimin kraliçesi Zoya. Bu elimdeki ojeler bitince sanırım Zoya harici başka marka almayacağım, bir iki kaliteli ojem olsun yeter. Fiyatlarını sonuna kadar hak eden, mükemmel yapıdaki Zoya'lar sırasıyla Blair, Daul ve Happi.

Alt sıradakiler ise muhteşem duochrome WetnWild Gray's Anatomy, güzel bir nude Essence Cafe Ole ve yine Essence'dan içindeki mini pembe simlere bayıldığım Grey-t To Be Here.


 Revlon ojelerimin hepsini çok seviyorum. Renkler harika bir metalik Varnished, şeker pembesi Bubbly ve ayak tırnakları için vazgeçilmezim Trade Winds.

Avon'dan Arctic Waters mavi ojeler içinde çok sevdiğim bir ton. Sally Hansen Hard As Nails tırnak güçlendiricisi ve Patel'in tarçınlı top coat'u da tek başına bile mükemmel duruyor tırnakta.


Flormar'larım ise Superhine U07, normal seriden bir ara herkesin sürdüğü 429, Supershine U34, Supermatte 119 ve yine efsane renklerden Supershine U33.

Benim ojelerim bu kadar, hatta çoğuna 3-4 ayda bir sıra gelebildiğinden daha da azaltmak istiyorum sayılarını. Siz bu renklerden hangilerine sahipsiniz?

2 yorum:

  1. Benim de yaklaşık 200 tane ojem var, ama ben kıyamam hayatta atmaya. Her gün oje sürmek çok zevkli. :-) Zoya'dan Blair rengini çok sevdim! Umarım Türkiye'ye gelmiştir bu renk. Flormar'ların neredeyse hepsi bende var, U33 benim de favorilerimden. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bozulmuyor ojeler, incelticiyle falan toparlanıyor ama ben geç kurumaya başlayınca dayanamayıp atıyorum :/

      Sil