14 Temmuz 2013 Pazar

Makyaj Çantama Yeni Girenler

Bu ürünleri yeni almadım ama her gün kullandığım temel ürünlerin arasına yeni katıldılar. Far, ruj gibi renkli kozmetiklerimi sıkça değiştirsem de özellikle cilt makyajı ürünlerinde bitene kadar aynısını kullanmayı seviyorum. Bunlar da bitene kadar benle olacak olan yeniler.



Revlon Liquid Eye Pen, keçeli kalem gibi olsa dahi benim için sürmesi çok zor ürünlerden. Normal kalem veya jel eyeliner dışındaki eyelinerları kesinlikle süremiyorum ama bunu kurumadan önce kullanabildiğim kadar kullanacağım bakalım.

Elf Studio pudranın yazısını zaten yazmıştım, fena bir ürün değil. Pudrada fazla seçici değilimdir, bitene kadar kullanırım aldıklarımı. Bunu da 4-5 aya bitiririm herhalde.

Pop Beauty Lash Kapow rimel, seyahat boyu. Zaten ben hayatta rimel bitiremiyorum ama kurumaya başlayınca değiştiriyorum, bunu da 3 ay kadar kullanırım.

Revlon Photoready kapatıcıyı iki kez kullandım daha ama göz altını çok güzel aydınlatıyor gibi şimdilik. Severek kullanacağım bir ürün olacak sanırım.

Benim makyaj rutinime yeni eklenen ürünler bunlar. Yazısı olmayan üç taneden merak ettikleriniz varsa yazılarını yazarım, yorum bırakmanız yeterli.

Siz son zamanlarda hangi ürünleri devamlı kullanmaya başladınız?

4 yorum:

  1. Pudranın renk tonlarına bayıldım çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım.Elf'in bu pudraları burda da çok popülerdi alışveriş yasağından önce.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle yeşillisini çok gördüm bloglarda :)

      Sil