1 Temmuz 2013 Pazartesi

Haziran Favorileri

Bu ay hiç ayrıntılı makyaj yapmadım desem yeridir. Hep 5 dakikalık, pratik makyajlarla evden çıktığımdan çok vakit kaybettirmeden uygulanan ürünler favorilerim oldu.



Not Your Mother's Knotty to Nice, saç açıcı ve keratin ile saçı besleyici bir sprey. Her saçımı taramadan önce sıktım ve hem işimi kolaylaştırdı, hem de saçıma hoş bir ışıltı kattı. Bu tarz sprey bakım ürünlerini çok seviyorum <3

Dr. Bronner's Magic Soap, ne kadar övsem az bir fırça yıkama ürünü. Ayrıntılı yazısını yazacağım ama pahalı fırça temizleyicilerine para vermeye hiç lüzum yok. Aşırı zor temizlenen RT fırçalarımı bile hemencecik tertemiz yapmasıyla kalbimi fethetti.

Physicians's Formula Sexy Booster Bronzer, bu ay elimden düşürmeden kullandığım bir ürün oldu. Allık ve aydınlatıcının da yerini alan, bronz tende harika duran bir ürün. Mis gibi kokusu da bir artısı bence. Yazısı ve swatchları burada.

Coastal Scents Ashen, taupe rengiyle sür çık tarzı ve bu ay en çok kullandığım far oldu. Bu tarz metalik ve doğal tonlarda farları çok seviyorum şu sıralar. Coastal Scents farlar tekli satıldığı gibi 88li falan koskoca paletlerini de duymuşsunuzdur.

Yves Rocher Narlı Işıltı Veren Tazeleyici maskeyi ayrıntılı yazmıştım, ama özetle muhteşem kokan ve etkisi kısa süreli de olsa var olan bir maske. Fiyatı 10 TL altında indirime girdiği sürece tekrar alabilirim, ama çok para vermek de gereksiz.

Bu ay favorilerim bunlardı, siz Haziran'da neleri severek kullandınız?

6 yorum:

  1. İlk ikisini denemedim ama diğerleri güzel ürünler.

    YanıtlaSil
  2. O bronzerın pakedinin şirinliği nedir öyle ya her aczaneye gidişimde alsam mı diye düşünmeden edemiyorum. :) Dr. Bronner's magic Soap yazını bekliyorum hevesle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bronzera bayılıyorum, magic soap yazısı da 2-3 güne geliyor :)

      Sil
  3. Canım YR maskeyi sende görüp almıştım ancak deneyemedim henüz.Etkisi kısa da sürse beğenmene sevindim.Öpücükler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu falan çok hoş, kullanması zevkli geliyor bana :)

      Sil