16 Temmuz 2013 Salı

Değiş Tokuş Ganimetleri (Stila, Benefit, Revlon, Elf, Too Faced)

Bir ay içinde blogumu da ilgilendirecek ve açıklayacağım bir sebepten dolayı şu sıralar hem fazla para harcamıyor, hem de elimdeki kullanmadığım şeyleri elden çıkarmaya çalışıyorum. MUA ve Reddit'te takılırken sardığım swapping yani makyaj değiş tokuşu olayının ilk ganimetleri elime ulaştı.



Stila Merry&Bright palet yılbaşı zamanı için çıkan, boyut olarak da kullanışlı ve tatlı bir palet. Yanında Revlon'dan Pink Pout ruj, Benefit Sun Beam, Revlon kalem rujlardan Cherish, Starlooks ve Milani markalı iki dudak kalemi ve Milani Fruit Punch isimli parlak pembe ruj var.


 Ulta paletlerden özellikle ilkinin renklerine bayıldım. Benefit They're Real yeni deneyeceğim bir maskara, Juice Beauty CC Cream ile ise CC krem dünyasına adım atacağım :)


Elf kabuki fırçayı yedekledim bununla, pudra için bayılıyorum. Mini Too Faced fırça ise tam aradığım boy, makyaj çantasına atmalık çok şeker bir fırça. ELF mendiller ise vanilyalı kurabiye kokulu, kullanmak için sabırsızlanıyorum :)

İlk swap ganimetlerim bunlar, daha yolda bir sürü paketim var. Aralarından yazısını istedikleriniz varsa yorum bırakın, hemen hazırlarım :)

3 yorum:

  1. Stila'nın far paleti ve Revlon'un kalem rujunu merak ediyorum açıkçası ama bu yazıdaki bütün ürünlerin yazılarını da keyifle okurum :) Bu arada Revlon'un kalem rujları ABD'de ne kadara satılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. revlonlar normalde 8-9 dolar ama ara ara indirimlerle 4-5 dolara rahat bulunuyorlar :) kalem rujları yazacağım yakın zamanda

      Sil
  2. Swapping nasıl yapıldığını anlatabilir misin?

    YanıtlaSil