18 Temmuz 2013 Perşembe

Benefit High Beam Aydınlatıcı

Benefit High Beam, en ünlü sıvı aydınlatıcılardan. Sık sık Benefit setlerin içerisinde yer alan bu ürünün bende de bir setten çıkan mini boyu var.



 Gümüşi bir pembe tona sahip, mini fırçalı aplikatörüyle rahatça uygulanan bu aydınlatıcının seveni çok. Ben ise orta karar buldum. Birincisi, tenim sarı alt tonlu olduğundan daha altın tonlu aydınlatıcıları daha çok seviyorum. Bu renk, daha soğuk ve pembe tonlu tenlere gidecek bir renk.

İkincisi ise fiyatı. High Beam gayet güzel bir ürün, sim bombası olmadan aydınlatıyor. Kolayca yayılıp doğal bir duruş sağlıyor ve kalıcılığı da oldukça iyi. Fakat öyle aşırı üstün bir yönü de yok, Sephora'lardaki yüksek fiyatı hak edecek kadar bir şey ben görmedim. 


Gayet başarılı bir aydınlatıcı, özellikle de pembe tonlu ciltlerde çok güzel duracağına eminim. Bir setin içinde rast gelirseniz bakmanızı öneririm, fakat tam boyunu ben almayı fiyat sebebiyle şimdilik düşünmüyorum. Yine de likit aydınlatıcı sevenlerin göz atması gereken bir ürün olduğunu belirtmeliyim.

4 yorum:

  1. Evet ben çok beğenerek kullanıyorum bunu, mini boyu var bende de, en kısa zamanda büyük boyunu alacağım (bir indirimde felan:p)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimki de yarılandı ama fiyat inmezse onun yerine tekrar set alırım :)

      Sil
  2. Benimde çok merak ettiğim ürünler arasındaydı High Beam ve set içerisinde küçük boyunu görünce hemen aldım bende.
    Bana göre de ürün orta karar ve abartıldığı kadar bir muhteşemlik göremedim ama belki biraz daha kullandıktan sonra fikrim değişir şu an için bana göre de eh diyebileceğim bir aydınlatıcı..Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel ama inanılmaz da değil bence de :)

      Sil