5 Temmuz 2013 Cuma

Bath & Body Works Cashmere Glow Vücut Spreyi



Cashmere Glow, BBW Signature Collection yani her daim satışta olan ana koleksiyondan bir seçenek. Ana notalarında bergamot, şeftali, pembe guava, egzotik meyveler ve kayısı olan, bol meyveli ve tatlı bir koku.

Bu serinin parfüm, duş jeli, vücut spreyi, peeling, vücut losyonu gibi her türlü ürünü mevcut. Ben de ilk denemem olduğundan seyahat boyu 88 mllik spreyini tercih ettim. Bu mini boy ürünler genelde 3ü 30 TL civarı kampanyalarla satılıyor, değişik kokular denemek isteyenlere ideal.

Yaz için biraz ağır kaçabilecek bir koku olmasına rağmen sprey şeklinde olması kokuyu hafifletip özellikle yaz geceleri için çarpıcı hale getiriyor. Sıcak, tatlı bir koku ve meyveli, şekerli koku severler için harika bir seçim. 

Parfümünü yaz için fazla tavsiye etmem ama kış gelince kesinlikle devam ürünleri ile alacağım, spreyi ise özellikle mini boy olarak denemenizi öneririm. Kaliteli kokan, kalıcılığı fena olmayan, benim çok beğendiğim bir ürün oldu Cashmere Glow.

Sizin favori BBW kokunuz hangisi?

2 yorum:

  1. Bunu hiç denememiştim, meyveli olduğu için sanırım. :-) Fiyatları uygun oluyor bu mini ürünlerin çok güzel. Paris Amour ve sonrasında çıkardıkları Paris in... serisi çok güzel. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paris serisini denemedim ama bakacağım mutlaka :)

      Sil