19 Haziran 2013 Çarşamba

NYC Liquid Lipshine Brighton Beach Peach, Big Apple Spice, Wine n Dine

NYC Watsons'un yeni getirdiği uygun fiyatlı markalardan. Kendisi Amerika'da Wet n Wild'ın kardeşi gibi, ucuz ve çeşitli ürünler sunan bir drugstore markası.


Bende bu markanın sadece 3 adet glossu var, farları ile ilgili çok iyi şeyler duymadığımdan denemedim ve ojeye de meraklı değilim fazla. Liquid Lipshine serisini görünce ise pigmentli ve rengini veren parlatıcılardan oluştuğundan bir şans vereyim dedim.


Seçtiğim renkler sıcak tonlu ve belli belirsiz altın ışıltılı şeftali Brighton Beach Peach, içinde kızıllık taşıyan ışıltılı bronz Big Apple Spice ve ışıltısız kremsi vişne Wine n Dine.

Bu glosslar likit ruj gibi opak olmasa da dudakta renklerini belli eden, cam gibi parlak ama yapış yapış olmayan çok güzel ürünler. Fiyatları uygun olduğundan fazla beklentim yoktu ama beni çok şaşırttılar. Hem dudakta çok parlak durup hem de ağır ve yapışkanlık vermemeleri kalbimi fethetti diyebilirim.

Kalıcıkları ise orta karar, zaten glossları çok yapışkan değilse sıkça yenilemek gerekiyor. Işıltılı iki renkte ise büyük simler olmadığından dudakta pütür pütür olmuyor.


Brighton Beach Peach, Nars Orgasm'ı ya da TheBalm Hot Mama'yı çağrıştıran altın ışıltılı bir şeftali. Günlük makyajlar ve yaz mevsimi için ideal bir renk.


Bu üçlüden favorim olan Big Apple Spice metalik bir kızıl-bronz. Dudakta gerçekten resimlere yansımayan çok güzel ve değişik bir duruşu var.


Aralarından en koyu renk olan Wine n Dine, oldukça parlak duruşlu, ışıltı içermeyen bir vişne rengi. Bu da bence kesinlikle bakılması gereken renklerden.

NYC glosslar Watsons'lards 6.99TLye satılıyor ve bence fiyatlarını kat kat hak eden harika ürünler. Yapış yapış olmayan, rengini veren ve parlak duran gloss arıyorsanız mutlaka bir tanesine şans verin, bence pişman olmayacaksınız.

4 yorum:

  1. vine and dine güzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. Wine and Dine'a bayıldım! İçinde ışıltı sim yoksa daha da bayılırım, var mı acaba? :)

    YanıtlaSil