20 Ocak 2013 Pazar

Daiso Japan Siyah Nokta Maskesi (Resimli)

Bir zamanlar bloglarda sıklıkça yazılan bu maskeden ben de almıştım, fakat dolabın diplerinde unutmuş gitmişim. Geçenlerde burnumun pütür pütür olduğunu görünce aklıma bu geldi ve hadi kullanayım dedim, resimli bir de yazı hazırladım.



Maske gördüğünüz tüpte geliyor ve siyah renkte, yapışkan katranımsı bir kıvamda. Kömür içeriyor ve bu sayede siyah noktalardan kurtaracağı vaad ediliyor. Bunu burnuma çok aşırı kalın olmayan bir katman halinde sürüyorum ve 15 dakika kadar kurumasını bekliyorum. Kuruyunca da kenarından tutup hafifçe kaldırarak maskeyi soyup atıyorum ve işlem tamam.

Bu maske gerçekten de burnunuzdaki siyah noktaları güzelce çıkarıyor, ben bugüne kullandığım burun bantlarından daha bile etkili buldum. Biraz iğrenç olsa da görün diye soyduğum maskeyi yakın plan çektim.


Burnumdan çıkardıkları bu resimde belli oluyor. Ben sevdim bu maskeyi, sürdükten sonra elden yıkayıp çıkarması biraz uğraştırsa da alınan sonuçlar başarılı. Yalnız hassas ciltlere tavsiye etmeyeceğim, benim bile hafifçe yaktı burnumu ve okuduğum yorumlarda hassas ciltliler kızarma ve yanma yaptı demişler. Eğer yağlı ve dayanıklı bir cildiniz varsa bu maske size daha uygun.

Bunu nerden buluruz diyenler için Ebay'de 5 dolar gibi fiyatlara satılıyor. Eğer sipariş etmeye cesaret edemezseniz yine kömür içerikli ve Watsonslarda rahatlıkla bulabileceğiniz, yazısını daha önce yazdığım Beauty Formulas siyah burun bantlarını önerebilirim.


6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. daha önce bloglarda ebayden kozmetik alıp da geçirenler gördüm, şansa bağlı biraz. ama ebayin güzelliği ürün gelmezse satıcının parayı iade etmek zorunda olması

      Sil
  2. sanırım üzerinde kozmetik yazmıyorsa geçebiliyormuş gümrükten. Geçenler hep bu sayede geldiğini yazmışlar.. şans sanırım birazda :)

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben her pakedi tek tek araştıracaklarını sanmam, arada bakıp yakalarlarsa kötü ama

      Sil
    2. beyaz kedim, bloguna kelime doğrulama yüzünden yorum bırakılamıyor onu kaldırsan çok iyi olur :)

      Sil
  3. bu ürün gerçekten güzelmiş en kısa zamanda bende edinmeliyim:)))

    YanıtlaSil