3 Kasım 2012 Cumartesi

MÜJDE: BalmJovi Palet Gratis'te! (Resimli Yazı)

TheBalm'ın çıkardığı BalmJovi paletini çok büyük bir Bon Jovi ve glam metal hayranı olduğumdan Amerika'da çıkış anına kadar bilgisayar başında bekledim ve sitesinde belirir belirmez sipariş ettim. Bugün Gratis katalogunda görünce Türkiye'de de bu paleti almak isteyenler olur diye düşündüm ve gece gece bir heves bu yazıyı yazıyorum (malum saat farkları burada şu an gece yarısı 1).


İşte paletin dışı, çok tatlı değil mi <3

İçini açınca en üst tarafındaki kalp şeklinde aynası ve Rock'n'Roll <3


Farları tek tek swatchlamadım ama hepsini Temptalia'dan bakabilirsiniz. Benim isim olarak favorim Alice Copper (Bon Jovi'den sonra bir diğer aşkım <3) ama renk olarak çoğunu çok çok sevdim. İlk sıra Heavy Metal ve üçüncü sıra Alternative daha ışıltılı/simli farlarken ikinci sıra Classical tamamen mat farlar içeriyor. Hepsi klasik TheBalm kalitesinde güzel renk veren, yumuşak ve pigmentli farlar. Simli olanlar ise abartı durmuyor ve simler patır patır dökülmüyor.


Disco Disco aydınlatıcı Mary Lou Manizer'le aynı, allık Pop!Pop! ise Frat Boy'la aynı. Altta da ayrı bir kapakla ulaşılan iki tane ruj var, Milly ve Vanilly. Normalde palet içinde dudak ürünü kullanmayı sevmem çünkü rujlar taş gibi sert olur ama bunlar pigmentli, dudağı kurutmayan, kremsi yapıdalar. Milly bana biraz doğal kaçtı ama Vanilly'i çok beğendim. Yine swatchlar için Temptalia'ya göz atabilirsiniz.

En alt kapak içindeyse 4 adet makyaj adım adım verilmiş, bu renkleri kullanarak kolayca makyaj yapmanız da mümkün.

Eğer 80ler rock'a meraklı iseniz bu paleti kesinlikle alın, ben birazdan aşkımı ilan edebilirim palete :D TheBalm ürünlerini beğeniyor ve daha dramatik göz makyajlarını seviyorsanız da gayet tavsiye edebileceğim bir palet kendisi. Farlar son derece kaliteli, hem mat hem ışıltılı renkler mevcut, aydınlatıcı zaten Mary Lou ve allık Frat Boy, rujlar da beklediğimden çok daha iyiler. Rujlara ayrı bir kapakla erişilmesi de harika çünkü toz ürünler zamanla rujların üstünde birikme yapabiliyor. Kısacası bu paleti alın bence :)

Fiyatını bilemiyorum (ben ABDde 40 dolara aldım) ama çok pahalı olmayacağını düşünüyorum. Benim gibi paletin konseptine bayılıyorsanız kalitesinde hayal kırıklığına uğramayacaksınızdır, değişik makyaj kombinasyonları yapabileceğiniz çeşit içeren bir palet arayışındaysanız da swatchlara bakabilirsiniz, bence hem mat hem ışıltılı farları, hem açık hem koyu dudak rengiyle pek çok kombinasyon yaratılabilecek bir palet.

Siz bu paleti nasıl buldunuz?


16 yorum:

  1. oleyy diyorum bunu bekliyodummm devamlı ürünlerindemi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koleksiyon ürünü bu, bu yılın amerikadaki "holiday" zamanı için üretilmiş diye biliyorum

      Sil
  2. Gule gule kullan, harika!
    Koleksiyon urunu oldugunu bilmiyorduuummmm. :( insallah raflardan kalkmadan bir ise girip alabilirim; cok istiyorum cunku! :/

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan, harika!
    Koleksiyon urunu oldugunu bilmiyorduuummmm. :( insallah raflardan kalkmadan bir ise girip alabilirim; cok istiyorum cunku! :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. limited edition ama ne kadar süreyle satılacak bilemiyorum, yılbaşına kadar diye tahmin ediyorum ama gratisten kalkması daha uzun sürer herhalde

      Sil
    2. Insallah oyle olur; sagol bilgi icin.

      Sil
  4. ben bunu almalıyım yaa hayallerimdeki renkler, sevdiğim müzik daha ne olsun :)) Teşekkürler dark blue kitty :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de al, kullanmaya kıyamıyorum ben kendiminkini :)

      Sil
  5. bunu blogda tanıttığım andan beri bekliyorum gelmesini ve nihayet Gratis katalogunda çıktı ama heniz yok mağazalarda.. gelir gelmez de alacağım fiyatı 60 tl olacaktır sanıyorum.. yüzde 30 falan da indirim gelirse hemen kaparım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatinin ben de uygun olacagi kanisindayim, indirimlerle thebalm amerikadan bile ucuz oluyor zaten.

      Sil
  6. Ben cuma günü gördüm Nişantaşı Gratis'te ama bir tane vardı,biraz inceledim,renkler çok güzel,indirime girince alınabilir,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım resmen ben bu palete! Pazartesi Gratis yolları gözüktü bana :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir palet gerçektende. Fena halde aklımda benimde :)

    YanıtlaSil