28 Kasım 2012 Çarşamba

L'Occitane Çiçeksi Lezzetler Menekşe Dudak Parlatıcısı

Bu parlatıcı L'Occitane markasından denediğim ilk makyaj ürünü. Almak pek aklımda yoktu ama mor dudak ürünlerine olan zaafım sonucu dayanamadım.


Paketlemesi çok şirin ama kesinlikle yanına alıp çık tarzı değil. Kapağı yana sürülerek açıldığından çantada sürekli açılma riski var, bir de ben bu tarz ürünleri parmaklamayı sevmediğimden fırçasıyla taşımak da pratik olmuyor. Kısacası makyaj çantasında taşınacak bir ürün değil, her ne kadar mini tenekesi hoşuma gitse de.

Glosstan öyle buram buram koku alamıyorum, burnumu iyice yaklaştırınca hafif bir koku var ama rahatsız edici düzeyde değil. Yapısı da yumuşacık, parmağa ya da fırçaya hemen geliyor. Taş gibi kalıp dudakla bütünleşmeyen katı glosslardan değil, aksine çok rahat yayılıyor.

Ben bunu internetten aldığımdan renk vermez diye korktum ama rengini gayet güzel belli ediyor. Tabii ki ruj olmadığından çok yoğun bir renk değil ama bir glossa göre pigmentli. Pakette ufak ufak simleri belli ama dudağa sürünce kayboluyorlar. Elimdeki swatchı aşağıda görebilirsiniz, şeffaf olduğundan dudakta biraz daha açılıyor.


Dediğim gibi ilk kez L'Occitane markasından bir makyaj ürünü denedim ve son derece memnun kaldım. Bununla birlikte sipariş ettiğim krem allığın yazısını da kısa süre içinde yayınlayacağım. Şu an bu ürün %50 indirimde ve 16 TLye satılıyor internet sitelerinde (büyük ihtimalle mağazalarda da). Eğer mor dudak ürünlerini seviyorsanız ve ambalaj benim için problem yaratmaz evden çıkmadan sürerim diyorsanız tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. Hmm çok güzelmiş :) Ama senin de dediğin gibi bu tarz ürünleri kullanması zor oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz zahmetli tüpteki glosslara göre

      Sil
  2. L'occitane ürünlerini ben çok beğeniyorum. Özellikle el kremleri harika. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben krem kullanmadığımdan bu markayı hep duyuyor ama alacak birşey bulamıyordum, bahaneyle denemiş oldum :)

      Sil