20 Nisan 2012 Cuma

TheBalm The Balm Girls Ruj - Mai Billsbepaid


TheBalm'ın dudak ürünleriyle ilk tanışmam Kadınlar Günü indirimden nude bir ruj almak istememle oldu ve The Balm Girls serisinden Mai Billsbepaid'i seçtim.


TheBalm'ın orijinal ve eğlenceli ambalajlarının yanında bu ruj serisininki fazla sıradan kalsa da kalite açısından beni oldukça memnun etti. Resimde de gördüğünüz gibi seçtiğim renk içinde simi, ışıltısı olmayan ama mat da olmayan bir pembe-nude.


Genelde nude rujları fazla pespembe bulurum ama bu ton pembe-bej dengesini çok iyi tutturuyor. Dudağı kurutucu bir yapısı yok ama renk açık olduğundan yine de altına lipbalmla sürülürse daha iyi sonuç alındığı aşikar. Kalıcılığı ise iyi diyebilirim, hemen silinip gitmiyor ama tüm gün çıkmadan kalıyor diyebileceğim kadar da iddialı değil.



Bu da swatchı, çok fazla şeker pembesine dönüşmeden tam bir dudak rengi havasında aslında. Kutuda daha bej dursa da bende kendi dudak rengimin tam 1-2 ton açığına dönüyor, bu yüzden herkesin ten ve dudak rengiyle biraz değişik durduğunu tahmin ediyorum.

Bu ruj günlük, her makyajla uyum sağlayacak, doğal tonlarda bir ruj arayanların bakması gereken bir ürün bence. Tek beğenmediğim yönü ambalajı, ama rujun kendisi kalite olarak son derece tatmin edici. Hazır bu ay Gratis'te TheBalm dudak ürünlerinde %20 indirim varken bir göz atın derim, çünkü indirimle 23 TL civarı oluyor herhalde, ki bu fiyata alabileceğiniz güzel rujlardan biri de bu seri olur.


15 yorum:

  1. çok güzelmiş rengini çok beğendim güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan :) bu ruj benim de listemde .

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzel :) kesinlikle alınası..

    YanıtlaSil
  4. Thebalm'ın stantını toplayasım var :D güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  5. Bu rujun aynısını ben de 23 Nisan indirimden aldım. Çok güzel, bayılıyorum.. Şimdi Anneler Günü indirimini bekliyorum alacağım başka şeyler var The Balm'dan :))
    Güle güle kullan Kitten'cim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de anneler günü indirimde parlatıcılarından almak istiyorum umarım tekrar %50 indirim olur kadınlar günü gibi(:

      Sil
  6. Merhaba,
    bende bu ruju dün çok severek aldım ancak sürdükten hemen sonra dudaklarım yanmaya başladı.Bir süre geçmesi için bekledim ama nafile. Bazı rujlar dolgunlaştırıcı etkisi olsun diye dudakları yakabiliyormuş fakat bu rujun dolgunlaştırmaya dair bir iddiası yok. Sizde de boyle etki oldumu sormak istedim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de hafif karincalanma ve naneli his yapti ama benim aksine hosuma gider naneli dudak urunleri, o yuzden rahatsizlik vermedi ama hassas dudaklarda altina balmla surulebilir bence.

      Sil
    2. Rujun içinde mentol varmış.Benim cildim hassas olduğu için böyle bir etkiye sebep oldu diye düşünüyorum. Yoksa kullanan pek çok kişi gayet memnun ve bir sıkıntı hissetmemiş.Dediğiniz gibi önce lipbalm sürüp onun üstüne uygularsam belki mentol etkisini azaltabilirim.Teşekkürler...

      Sil
  7. the balm rujları fena değil aslında. ben son indirimde 14 liraya ima goodkisser almıştım :) esmerlere bile gidebilecek tatlı, canlı bir pembe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de guzel rujlar, bir tek ambalajini begenmiyorum

      Sil