2 Aralık 2011 Cuma

Wet 'n' Wild I'm Getting Sunburned Far Paleti

Wet 'n' Wild uygun fiyatlarıyla bilinen bir marka ve ben de Amerika ziyaretimde bu üçlü far paletini sadece 3 dolar gibi bir fiyata aldım.



Görüldüğü gibi palet 3 renkten oluşuyor. Fotograf aslında renkleri güzel yansıtmış, browbone rengi açık ve sedefli bir pembe, crease rengi koyu altın rengi ışıltılı bir kahverengi ve eyelid rengi de parlak altın rengi. Beni bu palete çeken ise ortadaki kahverengi oldu.


Paletin ambalajı son derece uyduruk bir plastik ve kapağı da bildiğimiz şeffaf plastik, yani çantada taşınırsa kırılmaya çok müsait. İçinden de 2 tane far fırçası çıkıyor, fırçalar şaşırtıcı şekilde çok kötü değil. Swatchlara gelirsek



Renklerden en çok altın rengini beğendim, çok doğal ve sıcak tonlu bir renk, en sevmediğim ise pembe çünkü tenimde pek hoş durmadı. Yine de renkler çok canlı ve sürümleri kolay ama farın çok kötü bir özelliği var, bu da fırça değdiği an toz toz olması. Özellikle koyu kahveyi sürmek zorlaşıyor sırf bu yüzden. Yine de bu fiyata süper performans diyorum.

Aynı paletin Makyaj-Kozmetik blogda da yazısı var, ona da göz atın.


4 yorum:

  1. çok güzelmiş,bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. evet keşke trde de satılsa

    YanıtlaSil
  3. Keşke TR de de satılsa. Bir arkadaşım Amerika'ya gittiğinde ne istersin diye sordu hiç aklıma gelmedi ısmarlamak :(

    YanıtlaSil
  4. Kozmetik_Delisi- burada satılmayan revlon, wet n wild, nyx gibi markalar bence de acilen uygun fiyatları korunarak getirilmeli :)

    YanıtlaSil