16 Aralık 2011 Cuma

Bitenler-3

Bu ay bitenler yazım oldukça kalabalık, hem bazıları bitmeyip çöpü boyladı hem de P10P'den de 2 tane bitirdiğim var aralarında. O yüzden ikiye ayırdım bitenleri, önce makyaj cinsi ürünler sonra da cilt/vücut bakım olmak üzere..


1) Avon Arabian Glow Dipliner: Eyeliner yerine kalem kullanmayı sevenlerdenim, ama mor kalemimden memnun olmadığımdan yenisini alana kadar bunu kullandım ve bitirdim.

2) Allık Fırçası: Dolabın köşelerinden çıktı, zaten dağılmıştı ben de çöpe gönderiyorum.

3) Flormar True Color Glossy Splash Dolgunlaştırıcı Gloss: Bitiremeden bozulmuş, oysa ki bundan çok daha eski parlatıcılarım sapasağlam duruyor. Gerçi az kalmıştı dibinde. Rengi 04 numaraydı ve bozulana kadar memnun kaldığım bir üründü. Dolgunlaştırmıyordu ama nude rengi ve yapış yapış olmaması güzeldi.

4) M&S Funky Orange Gloss: Marks&Spencer'da 5li set olarak görüp almıştım bu meyveli parlatıcıları. Bu portakallısı ve her ne kadar dışardan güzel gözükse de sakın ama sakın almayın! İnanılmaz yapış yapış, resmen dudakta bir noktaya toplanıp dağılmıyor. Kısacası sürmesi imkansızdı, o yüzden de vedalaşıyoruz.

5) M&S Wowee Plum Gloss: 4 numarayla aynı, oysa mor rengi kalbimi çalabilirdi...

6) Flormar Mini Simli Eyeliner: Watsons'tan almıştım, cep telefonu süsü şeklindeydi. Çok memnun kaldım bundan, rengi aşırı güzeldi. Stoklarım eriyince Flormar'a siyah simli bir eyeliner için tekrar bakacağım.



7) Avon Pure Pore Fection Blemish Clearing Treatment: P10P ürünlerinden ama bitti kurtuldum şükür:)


8) Avon Solutions Köpük Temizleyici: Artık mavi şişede satılan bu temizleyici durulanma kolaylığı ve cildi kurutmamasıyla bir ara çok kullandığım bir üründü ama artık sevmiyorum, çok hafif geliyor. Sadece yağlanan ama problemsiz ciltlere önerebilirim yine de.

9) Benri Islak Mendil: Gratis'ten almıştım ama kokusu aşırı çiçekli ve ağır geldi. Bir daha almam.


10) Avon Winter Restore Elektriklenmeyi Azaltan Sprey: Sabah evden çıkmadan önce saçıma bu tarz sprey ürünleri sıkmayı seviyorum bu da Avon'un her kış çıkardığı kış bakım serilerinden bir tanesinden kalmaydı.  Elektriklenme açısından biraz faydasını gördüm, kokusu da yok gibiydi ama başka da bir artısı olmadı.


11) Avon Clearskin Cilt Temizleme Mendilleri: Fondoteni hemencecik çıkardığından favorim, ben makyajımı daima mendille temizler ardından da yüzümü yıkarım, o yüzden bu tekrar alınacaklar listesinde kendine yer edindi.


12) Carrefour Makyaj Temizleme Mendilleri: Deneme amaçlı almıştım, iyi diyemeyeceğim ama suya dayanıklı maskara ve çıkmayan eyeliner kullanmadığımdan göz makyajımı temizlememe yetti.

13) Nivea El Kremi: Çok geç emiliyordu, zaten ellerim hiç kurumadığımdan bütün gece kremli ellerle yatmak hoşuma gitmiyor. Kolay emilen alternatifleriyle devam ediyorum.


Bir de boş halinde foto çekmeyi unuttuğum Vichy temizleyicim var.

 
14) Vichy Normaderm Yüz Temizleyici: Yine P10P'den. Sık sık kullanıp dibine indirdim, kalanını da kardeşim kullandı. Ben hiç beğenmeyip yerden yere vurmama rağmen o aşırı beğendi, demek ki neymiş bu temizleyiciyi problemli ve yağlı ciltler değil normal cilde sahip kişiler kullanıyormuş..


Tam 14 şeyi çöpe yollamışım bu ay, darısı önümüzdeki aylara :)  P10P için de bir ayı dolsun bir güncelleme yazısı yazacağım..

10 yorum:

  1. Daha yenı bıtırmeler ozaman:)

    YanıtlaSil
  2. Şu avonun elektriklenme karşıtı ürünü gerçekten etkili miydi, çünkü ben de elektrikli canavar saçlarla bogusuyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Şu avonun elektriklenme karşıtı ürünü gerçekten etkili miydi, çünkü ben de elektrikli canavar saçlarla bogusuyorum :(

    YanıtlaSil
  4. celebritystreetlollipop- benim saçım fazla elektriklenmez, o yüzden tavsiye edemem bunu. zaten de satılmıyor artık sanırım ama başka bir şey var lotus shield diye, onu bir araştırabilirsin

    YanıtlaSil
  5. merve yıldız ve hayatkafe- teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. avon dipliner'in rengi ne kadar güzelmiş, hala varsa alayım ben de ^^

    YanıtlaSil
  7. bir ara çok kullanmıştım avonu ama artık farklı markalara geçtim

    YanıtlaSil
  8. sonsuz dekorasyon- ben de artık almıyorum pek ama evde dolu var :)

    nerwen- kataloga bir bak istersen ama sürekli değiştiğinden bilmiyorum hala var mı

    YanıtlaSil
  9. bu tarz postlara bayılıyorum. Ben de seni bloğuma beklerim. Sevgiler .. :)

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil