2 Aralık 2011 Cuma

Avon Jillian Dempsey Cilt Kusurlarını Düzgünleştirici Palet

Bu paleti çıktığı ilk katalogdan hemen kaptım, çünkü uzun süredir bu ton düzeltici kapatıcı paletlerden almak istiyordum. 2 rengi var katalogda, bendeki açık renk yani light. Koyu tenli olmama rağmen light bana iyi oldu, dark çok çok koyu tenli değilseniz fazla koyu gelebilecek bir palet. İşte bendeki:


Palet 4 renkten oluşuyor. Lavanta rengi aydınlık katma amacıyla, pembe koyu halka ve renk bozukluklarını kapatmak amacıyla, turuncu sarı görünen cildi aydınlatmak için, sarı ise kırmızılıkları kapatmak amacıyla kullanılıyor.

Paleti oldukça beğendim, özellikle sarı rengin kırmızılıklar için etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yeşil kapatıcım da var, onu daha çok kullanıyorum aslında ama o başka bir post konusu olsun. Eflatuna pek dokunmadım ama güzel bir aydınlık veriyor, pembe denilen ise bildiğimiz cilt rengiyle örtüşen bir ton aslında.Turuncuyu da ben en çok göz altı halkalarına kullanıyorum, hem cilt tonumla daha örtüşüyor hem de sarı alt tonlu olduğundan morlukları çok iyi saklıyor.






Swatchlar yukarıdan aşağıya turuncu, eflatun, sarı ve pembeye ait. Kapatıcılar çok hafif yapıda ve şeffaflar, ben swatchlar için koluma 3-4 kat sürdüm. Her ne kadar şeffaf olsa da bu tarz düzelticiler fondoten altına uygulandığı zaman çok büyük bir fark ortaya çıkarıyorlar.

Sonuç olarak, bu paleti cilt kusurları olanlara (kırmızılıklar, izler, göz altı halkaları gibi) tavsiye derim, piyasada daha iyi olanları da var ama fiyat açısından denenebilir diye düşünüyorum.

4 yorum:

  1. çok merak ettim epeydir alisveris yapmiyordum avondan degisik ürünler görüyorum son zamanlarda, bu paletin fiyati nedir?

    YanıtlaSil
  2. ben galiba indirimde 14 tlye almıştım ama %50deydi

    YanıtlaSil
  3. kalıcılıgı nasıl peki göz altlarında birikme yapıyor mu bir süre sonra? böyle bir correctora göz cevrem için ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  4. bende çok birikme yapmadı çünkü dediğim gibi şeffaf ama her kapatıcı gibi gün içinde çizgilere biraz dolabiliyor, bu arada aralık katalogundan sonra satıştan kalkıyormuş ve bu ay da 28 TL, o kadara değmez bence ama denemek istiyorsan da son şans bu ay

    YanıtlaSil