23 Kasım 2013 Cumartesi

Avon Care Tazeleyici Jel Temizleyici

Avon cilt bakım ürünleri ile pek anlaşamıyorum, fakat geçen aylarda bu jel temizleyiciyi indirimde görünce deneyeyim dedim. Makyaj temizleme rutinimi yakında yazacağım, o yazıda bu ürünü de göreceksiniz.




Akneye meyilli cildimde normalde salisilik asit içeren temizleyicileri tercih ediyorum. Bu ürünü alma sebebim makyajımı üzüm çekirdeği yağı ile çıkardıktan sonra yağı cildimden nazikçe, kurutmadan temizleyecek bir ürün arayışıydı.

Plastik şişesi çok kullanışlı, bir kez avcunuza sıktığınızda tam da ihtiyacınız olduğu kadar ürün geliyor, fazla kaçma durumu asla olmuyor. Temizleyici yeşil renke, jel kıvamlı ve suyla köpüren bir yapıda.

Yeşil çay ve salatalık içeren, cildi kurutmadan temizleyen ve makyajı çıkarmaya yardımcı bir ürün olarak lanse edilmiş. Ben bütün bunlara katılıyorum, cildimi yağlandırmadan nemli bırakan, makyajı da çıkartan, güzel köpüren bir ürün.

Yağlı bir cilde sahipseniz cildinizi yağlandırmadan ve kurutmadan temizleyen, gün içinde kullanabileceğiniz hafif bir ürün bakanlara ideal bir seçim. Bende sivilcelenme de yapmadı ayrıca. Normalde Avon marka cilt ürünlerinden memnun kalmıyorum ama bu bir istisna oldu, tekrar almayı düşündüğüm ve çok memnun kaldığım bir temizleyici bulmuş oldum.

Bu ürüne 4 TLye sahip olabilirsiniz, fiyatı da bence gayet uygun. Nazik, fazla bir etki beklemeden cildinizi temizleyecek bir seçenek isteyenlere denemelerini öneririm.

5 yorum:

  1. ben avon ürünlerinden sağlık bakanlığı izninin kaldırıldığını duymuştum o günden beri ten grubu birşey almamaya özen gösteriyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bugüne kadar denediğim cilt ürünlerini sevmedim genelde sivilce yaptıklarından hep attım, bu istisna oldu fakat yine de izni olmayan bir ürün zaten piyasada satılamaz

      Sil
  2. avonun hiç bir temizleyicisinden memnun kalmadım şu ana kadar. Umarım memnun kalırsın aldığın üründen.Bunu denemedim ama daha önceleri hayvanlar üzerinde test yaptığını bilmezken aldığım bir çok temizleyicisi vardı hiç birinden memnun kalmadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ürün güzel, fakat clearskin serilerini denemiştim daha önce, onlardan ben de memnun kalmadım. genelde beğenmezsem vücut peelingi falan yapıp bitiriyorum :)

      Sil
  3. Ürünü belli bir süredir kullanıyorum. Gerçekten yağı ve yağlı görünümü tamamen yok eden,hiçbir şekilde de cilde zarar vermeyen bir ürün. Ben de çok memnun kaldım. Yagli görünüm şikayeti olan Herkese tavsiye ederim..

    YanıtlaSil