18 Haziran 2013 Salı

Yves Rocher Yaz Alışverişim

Yves Rocher'dan yaz ihtiyaçlarım için yaptığım alışverişi göstereceğim bugün.



İlk olarak yazın gelmesiyle sandalet mevsimi de açıldığından önem kazanan ayak bakım ürünleri var.  Beaute Des Pieds serisinden rahatlatıcı ayak kremi (17.90 TL), ponza taşlı ayak peelingi (18.90 TL) ve serinletici ayak jelini aldım, ayak bakımını kışın çok ihmal etsem de yazın önemli bir adım. Meşhur kayısılı peeling (16.90 TL) de sonunda benim oldu, bakalım övüldüğü derece güzel mi.


Monoi de Tahiti YR'nin en sevdiğim ve vazgeçemediğim serisi. Simli kuru yağını ve vücut spreyini aldım, bu serinin muhteşem yazlık kokusunu mutlaka koklayın. Mini Hydra Vegetal nemlendirici kremi deneyeceğim, bu seriyi merak ediyorum ama daha önce kullandığım poşet testerda kokusu ağır gelmişti. Lavantalı banyo küpü (2.90 TL) ve duş jeli de sıcak günlerde sıkça duş aldığımdan hemen kullanılacak. Rose gold pigmentin de swatchları hoşuma gidince sepete eklendi.


Pure Calmille temizleyici (22.90 TL), makyaj sonrası cildimi hafif bir temizleyici ile yıkayacağım zamanlar için. Active Sensitive göz kremi de son zamanlarda kendini aşan göz altlarımda umarım işe yarar. Yine ayak bakımından onarıcı ayak balsamı (22.90TL) ilk resimde unutulmuş, son olarak da mini bir Sexy Pulp gloss var.

İtiraf etmeliyim ki bu alışverişi Monoi de Tahiti kuru yağı almak için yaptım ama hepsi ihtiyacım olan kullandığım şeyler. YR ürünlerini sevdiğim bir marka ama fiyatları aşırı pahalı olmaya başladı, siz ne dersiniz?

10 yorum:

  1. Güle güle kullan bende yves rocher alışverişi yaptım şu sıralar.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan
    her yaz benim de ihtiyaca yönelik alışverişlerim genelde yvesrocherden oluyor pigmenti de çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala satışta mı bilmiyorum ama dene bence bu rengi çok övülüyor :)

      Sil
  3. bu manoi kuru yağı merak ettim şimdi gidip koklayayım bari.. güle güle kullan aldıklarını da..

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın, Monoi serisinin kokusuna bayılıyorum body mist'ten görür görmez alıcam.

    YanıtlaSil
  5. Canım güle güle kullan hepsini. Bir çok ürüne karşı merak uyandı içimde.özellikle simli yağı çok merak ettim.

    YanıtlaSil